Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Tillägg för att stoppa reklam i Youtube app


DePhaz
 Share

Recommended Posts

Hm, ytterliggare en mobil tråd från DePhaz? Jodå, just det. Jag tycker inte om dem eller vice versa. därför kommer det en nu.

 

Go kväll. 

 

Jag har nog redan nämnt denna problematik vid något tillfälle och eftersom jag inte visste exakt vad jag skulle söka på så startar jag en tråd. Jag vill kunna stänga av all reklam som föregår eller är insprängda i filmklippen i Youtube appen. Inte reklam på hemsidor och liknande eller när jag använder Youtube på en vanlig dator (där jag har uBlock). Jag vill kunna stoppa all reklam i mobilappen Youtube. Man håller ju på att bli galen på detta trams. Som ett rent exempel kan jag nämna att jag skulle titta på ett filmklipp (med en hund) som var 1.20 långt. Reklamen som var före (2 klipp) var nästan lika lång som filmen självt! bah, humbugg! Säkert finns det någon app som löser detta. En lättanvänd tack som bara just angriper Youtube appen och inte min webbläsare (Chrome under Android). 

 

Tack på förhand. 

Link to comment
Share on other sites

En viktig anledning till att många företag, t.ex. Google/YouTube, gör egna appar, som egentligen inte gör annat än att visar webbsidor, är att de då har full kontroll över reklamen inkl. veta att den inte blockeras av adblockers i webbläsare.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Beroende på hur ekonomin ser ut så kan du ju överväga att skaffa Youtube Premium, då slipper du reklam oavsett om du ser via app eller webbsida. Jag har kört det sedan september och tycker det fungerat jättebra hitils.

Edited by .M
Stavning.
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jo, det är väl den enda framkomliga vägen. Men det är ju för jäkligt att man ska behöva betaka flr att bli av med skräpet. Nå, i det fallet får jag väl skriva under på Cecilias inlägg. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Create New...