Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Senaste timmen
 2. Mikael63

  pdf adobe reader

  Ja, meddelanden hos handelsbanken.se är ett exempel. I alla andra fall öppnas antingen PDF,en direkt i webbläsaren eller så sparas filen. Om filen sparas så öppnas sidofältet, med fliken Hämtningar, och man ser hämtningsförloppet och den hämtade filen. Hos Handelsbanken laddas filen ner direkt, utan att sidofältet öppnas. (webbläsare Vivaldi)
 3. Idag
 4. Cecilia

  Vad i H-E gör Microsoft med W10

  Steg 1. Kolla om det finns fler lättillgängliga konton i datorn: Klicka på Start/Windows-knappen. I smala kolumnen längst till vänster finns en ikon för ditt konto (stiliserat huvud+axlar i min dator), håll musen över den ikonen och ditt kontonamn bör komma fram. Klicka på kontonamnet. En ny meny ska då komma fram med bland annat andra kontonamn i datorn. Kommer det fram några? Steg 2. Kolla om du är inloggad med ett standard- eller ett administratörskonto: Upprepa ovanstående. I menyn som kommer fram finns det ett val som heter "Ändra kontoinställningar". Välj det. I fönstret som kommer fram står ditt kontonamn och under det två rader. Vad står det på de två raderna?
 5. MuMu

  pdf adobe reader

  Det går tyvärr inte att själv helt bestämma hur pdf-filer ska fungera i en webbläsare. Den som skapar webbsidan kan på några olika sätt styra över vad som ska hända när man klickar på en länk till en pdf-fil. Men kolla till att börja med så att du har rätt inställningar i Firefox: Inställningar > Allmänt > Program. Leta fram raden ”Portable document format” och kolla att inställningen är ”Öppna i Firefox”. Men som sagt kan webbsidan ibland köra över den inställningen.
 6. Qvirre

  pdf adobe reader

  Hej! Tror att det var efter en uppdatering av "fire fox" det slutade funka,ska gå in och kolla på länkarna du skickat. Ska även prova Chrome och Edge för att se om det händer nåt, det händer samma sak med båda,pdf filerna hamnar i "hämtade filer. På min stationära dator med Win 10 fungerar det, även där blev "fire fox" uppdaterad. Qvirre
 7. Igår
 8. mbgtmari

  pdf adobe reader

  Jag tror inte det har någon betydelse att du har Windows 7. Jag har inte sett att Firefox slutat med sin support för Windows 7 men jag har inte googlat på det. Här finns iaf tips om vad du kan prova i Firefox https://apemobile.zendesk.com/hc/en-us/articles/115001569212-PDF-files-are-downloading-instead-of-displaying-in-web-browser-or-opening-in-a-new-tab Senare Nu har jag googlat och i januari 2020 var det inte aktuellt för Firefox att inte fortsätta fungera optimalt för Windows 7-användare. Se https://www.ghacks.net/2020/01/14/windows-7-support-ends-today-here-are-your-options/
 9. Qvirre

  pdf adobe reader

  Hej! Jag använder "Fire Fox" jag har windows 7 32/64 . Men som sagt,det har fungerat fram till för någon vecka sen. Kan det ha och göra med att dom slutat med support för Windows 7 Qvirre
 10. torrparen

  Vad i H-E gör Microsoft med W10

  Kommer bara fram hit """ bild """ utan det ser lika ut, det är ytterligare rader som ska fyllas i. det är för att jag inte kommer in som administratör
 11. Mikael63

  Summera belopp under en viss månad

  Ja, man kan ju hantera summering på annat blad, och summera varje blads summa Man kan ju välja att dölja kolumner som innehåller hjälpceller, eller ha allt sånt på ett eget blad.
 12. Konsoliderade Pivot-tabeller, Power Pivot? fast om vill lösa det med formler måste du nog 1: Som ovan, samla ihop dina data, per månad, per blad, i exakt samma cell, adress på alla blad. 2: Sätta upp en summa som summerar över samma cell över alla blad. Bara vissa formler klarar av att arbeta över flera blad.
 13. pele2020

  Summera belopp under en viss månad

  Hej Mikael63! Tack för ditt svar. Jag förstår inte riktigt hur du menar. Har du möjlighet att utveckla ditt svar tror du? Jag kan också tillägga att det kan vara varierande datum på de olika bladen men som sagt är tanken att kunna få till summan månadsvis och för samtliga blad.
 14. Mikael63

  Summera belopp under en viss månad

  Och kanske SUMMA.OMF?
 15. Mikael63

  Summera belopp under en viss månad

  Kanske använda hjälpceller?
 16. Hej! Jag har ett flertal blad med samma formatering dvs alla sidor ser likadana ut men med olika data i cellerna. Jag skulle vilja summera ihop det totala beloppet för samtliga blad under en viss månad. Är det någon som vet hur det kan göras tro och kan hjälpa mig med formeln? Jag har försökt med SUMMA.OM men fastnade på att jag inte hittade summeringen för en specifik månad. Svaret skall alltså visas i B19, B20 osv. Tack på förhand!
 17. mbgtmari

  Rspadm.ru

  Då tycker jag att du ska komplettera ditt inlägg med länken till den tråden. Annars undrar ju folk som läser din tråd och den blir ganska meningslös.
 18. Tack! Praktiserar svaret direkt i denna tråd! 😀
 19. Om man hovrar över bockarna till vänster om varje svars avatar ser man att det står "Markera som bästa lösning" eller något liknande. Klicka på bocken i det svar som innehöll lösningen så markeras frågan som löst. Den är bara den som startat tråden (och moderatorerna) som ser bockarna och kan klicka på rätt bock.
 20. Ingelawho

  Rspadm.ru

  Jag får reklam som poppar upp i den högra hörnet. Oftast reklam för Norton eller McAffy. Under står det Chrome och rspadm.ru Hur får jag bort detta? HITTADE svaret i en annan tråd! Problemet löst.
 21. Lighthouse2

  LÖST Hur markera en tråd/ämne som löst?

  Instämmer, det är konstigt att man måste skriva in och fråga vart man hittar den. Tror att man först måste trycka på "tummen upp" i högra hörnet och att meningen "löst" sedan dyker upp, men är inte säker. Läste tidigare inlägg här också, för flera år sedan, där ämnet togs upp om varför inte "Löst" ligger tillgängligt att hitta utan att man ska behöva leta efter den.
 22. torrparen

  Vad i H-E gör Microsoft med W10

  Jepp begriper helt klart det, men hur kommer jag in nu, vid försök till ändra så kommer det bara upp en dialog om namn och kod. när jag försöker ta en dump så kommer det bara upp en ruta. Så vad måste till för att komma in ? Något program kanske om någon vet.
 23. Ok, jag har startat en tråd och tycker att jag har fått bra svar. Efter en lång stunds letande efter var jag markerar tråden/ämnet som löst ger jag nu upp. Hur gör jag?
 24. Tomas E

  Scanning and repairing C:

  Jovisst, men sen skrev du att datorn startade om själv efter att någon reparation genomförts. Det var den omstarten - den "konstiga" som du ungefär beskrev den - som jag menade. Eftersom du själv inte tryckte på den tangent - t ex F12 eller Enter - som gör att datorn låter dig välja startmetod, så blev det inte en säker start denna andra omstart. Dvs efter reparationen.
 25. "Vi kunde hitta det du försöker visa." känns som en "lite" tokig formulering för en sida som inte kunde hittas. 😉 https://eforum.idg.se/index.php?app=core&module=system&controller=redirect&url=https://eforum.idg.se/messenger/17175/?do=findComment%26comment=25052&key=4f66b14ad5b37210c3d9cc47f0d03b3b729d9c8d956681c97689c4c73fb599d4&resource=&email=1&type=notification_new_private_message
 26. Cecilia

  Vad i H-E gör Microsoft med W10

  Det är bara administratörer som får skapa återställningspunkter och återställa förstås, så är man inte inloggad med ett sånt konto måste man uppge namnet och lösenordet för ett sånt konto för att bevisa att man har behörighet.
 27. torrparen

  Vad i H-E gör Microsoft med W10

  OK har gått igenom mitt handhavande lite och kanske gjort en groda. Var inne ochpetade på användarkonton och skulle ändra en profil till att vara administratör, tog bort den jag hade och tryckte knapp, verkar som att den nya profilen administratör inte bet och den gamla gick i graven. Så där är jag nu och kan inte komma åt att ändra eller göra något nytt i programväg. Det går inte att ta en dump på skärmen, men det säger bara att jag ska ange namn på kontot och en kod.
 28. tusen tack, det där hade jag ju aldrig kommit på själv!!! tack för de nya formlerna!!
 1. Ladda in mer innehåll


×
×
 • Skapa nytt...