Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Senaste timmen
 2. Jag har googlat mig blå efter lösningar på ett problem. Jag har ett formulär med två select-meyner. Meny 1 har 3 olika val och beroende på vilket av dessa val man väljer så väljer man ett nummer i den andra select-menyn. Antalet valmöjligheter behöver ändras om valet i meny 1 ändras. Tänk till exempel köp av biljetter. Val 1 och 2 i meny 1 har många biljetter kvar men val 3 har bara 4 biljetter. Då vill jag kunna välja 1-10 om man väljer 1 eller 2 i meny 1 men bara 1-4 om man väljer val 3. Jag fattar att det är javascript eller jquery som gäller här, men jag kan inte hitta nån bra lösning. Någon som kan hjälpa mig?
 3. I mitt fall är det enkelt - jag gjorde misstaget att från början välja min XP-disk lite för stor och det är den jag vill minska (vilket är bakgrunden till mitt problem här), men den fungerar ju alldeles utmärkt. Du kan ju välja att boota med t ex XP installations-CD eller lämplig iso-fil längst ner i högra hörnet vid CD:n, sen kan du ju reparera.
 4. Idag
 5. Cecilia

  Byta dator.

  Microsoft skriver så här på sidan där du hämtar Windows 10: https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10?d2784474-fdb0-4e9d-9e47-5e88c0e053ec=True
 6. Cecilia

  Trött på irriterande meddelande

  Pröva med att starta Windows i felsäkert läge innan avinstallationen för då borde inte PG vara igång, dvs inte finnas i "system tray"..
 7. Det står rätt från början, dvs ingen redigering behövs.
 8. Martassen

  Vilken Office 365 är lämplig?

  Japp. jag har idag Office 2016 professional (Word, Excel,PowerPoint, outlook,Access)och Ms Project 2016 standard. Det jag lurar på är vad jag ska göra när Office 2019 och Project 2019 släpps!? Ska jag gå över till Office 365 så jag har senaste hela tiden eller ska jag köpa paketet Office 2019 utan uppdateringar. jag tror allt fler börjar gå över till Office 365. Det har hänt företag kör 365 men jag har liksom inte kollat varje gång. Pratade med en som arbetar som jag och han sa han kör Office 365. Står i valet gå över till 365 eller fortsätta köpa fasta paketen. Beslutsångest. Vad tycker ni? 🙂
 9. gorano65

  Trött på irriterande meddelande

  Jag har version 1.0.8.0 Här redovisar jag ett försök till avinstallation: C - program (x86) - Phoenix360 - privacy guardian (PG) - uninstall PG -. text som jag klickar OK på - ny text som jag klickar uninstall på - avinstallationen börjar försiktigt men avstannar då ett nytt medelande med texten "Please close privace guardian from the system tray". OK/Avbryt . Jag klickar OK och försöker ta bort PG:s ikon längst ned till höger på skärmen men lyckas inte (finns inget alternativ att ta bort). Har kollat andra filer i mappen PG men ingen jag kopplar till meddelandet. Har också kollat mappen System Mechanic (undermapp i Phoenix 360). Där finns en fil som heter SSTray.exe. Jag har även tagit bort denna men det hjälpte inte (har lagt tillbaka den) Jag kommer alltså inte vidare för jag kan inte komma på hur jag ska hantera meddelandet "Please close private guardian from the system tray" Behöver alltså hjälp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eftersom jag inte kommer längre måste jag klicka på avbryt. Då kommer kommer ett meddelande upp att avinstallationen lyckades viket den alltså inte gjorde.
 10. Vad står det i tema-filen i mappen C:\Users\YourUserName\AppData\Local\Microsoft\Windows\Themes ? Lekt runt med teman och färger som Ronny skrev hjälpte honom?
 11. OT. Hur gör du när du kör program, som inte finns på ett startbart-media, i din VM? Alltså när gästens system inte startar? Ot eftersom jag är nyfiken, jag har också en VM med XP som, visade det sig, inte vill starta.
 12. Cecilia

  Saknar åtkomst till filer.

  Har du kollat att ditt användarkonto står som ägare till mapparna?
 13. Cecilia

  e_mail

  En del orsaker till att man plötsligt får mer spam tas upp i denna tråd: https://eforum.idg.se/topic/354841-skräppost/ Har man väl hamnat på en lista med mejladresser som spammare använder kommer man få spam lång tid framöver till den mejladressen. Det man kan göra för att minska besväret av dem är att ha mejlprogram eller -tjänster med bra filter för skräppost och komplettera med egna regler för filtrering av spam. Om du vill ha tips på vad du kan göra behöver du alltså berätta vad för mejl-program och/eller -tjänst du använder.
 14. Torparen

  Byta dator.

  Sorry än en fråga hur många GB behöver USB minnet klara av?
 15. Cecilia

  Vilken Office 365 är lämplig?

  Aldrig sett något om att det skulle finnas olika varianter av Excel, det är inget som Microsoft tar upp i sina jämförelser av de olika varianterna. Här är de varianter de föreslår för småföretag: https://products.office.com/sv-se/compare-all-microsoft-office-products?tab=2 (Office Professional) och för övriga företag: https://products.office.com/sv-se/business/compare-more-office-365-for-business-plans (Office ProPlus) Ingenstans något om utökade funktioner i Excel utan skillnaden är att i ProPlus ingår Publisher. Sen exakt vad som ingår i olika varianter av Office 2019 vet vi ju inte förrän MS släpper den informationen. Observera detta som står på sidan som Thirteen länkade till: Så om du idag köper 365 så har du alla funktioner som kommer i Office 2019. Var det inte du som skrev en gång att du hade behov av att ibland kolla hur det fungerade i äldre versioner av Office-programmen? I så fall är ju inte 365 något lämpligt val för där kommer du alltid ha det senaste och vilket kan innebära att du har en funktion som inte finns i Office 2019.
 16. Jag använder XP pro i min VM, men när jag startar EasyBCD får jag bifogat felmeddelande: Hur ska detta hanteras??
 17. Det blev mycket stök för att Premiär slutade att fungera. Nu efter att jag fick installera om op så saknade jag helt plötsligt tillstånd till en av mina hårddiskar. Jag har kommit så långt att jag kommer åt och kan öppna mapparna på första nivån, till undermapparna däremot är det stopp. Får inforutor om fel, och att jag saknar läsbehörighet för att komma åt dessa mappar. Går jag in på egenskaper och säkerhet så har både användare och administratör fulla behörigheter så det borde ju inte vara några problem. Det är denna hårddisken som är säkerhetsbackuppen så det är lite extra tråkigt att det ska krångla. Alla tips är värdefulla.
 18. Den satt hårt, fick hålla den blå delen med tång och lossa med skiftnyckel. Det ser ut som en slags förlängning, eller så är det en del från någon dator. Sladden är oanvänd och inplastad förutom i ändarna. Den följde med nån skärm men jag har aldrig behövt använda den. Mysko.
 19. Ljudbokjätten Storytel satsar på e-böcker – och släpper en egen läsplatta. Problemet är att den är hårdare låst än branschens värsting Kindle.Läs hela artikeln här
 20. Skulle tro att det är muttern som har lossat från chassit. Det hände då och då. Så det är som Vertpre skriver. Den går att skruva loss
 21. Igår
 22. Det ser ut som en helt vanlig VGA kabel. Det går väl att skruva av muttern?
 23. Dynamiska diskar i VirtualBox har inget med Dynamic disk att göra. I VirtualBox betyder det att disk image utökas efterhand som den används tills den uppnår den föutbestämda storleken på disken. En Dynamic disk är något helt annat. Läs själv på skillnaden mellan Basic disk och Dynamic disk. Är det dessutom Windows XP Home du använder i VirtualBox så kan XP Home inte läsa en riktig Dynamic disk. För det behövs minst XP Pro. Med detta sagt vet jag inte om EasyBCD fungerar i VB då jag själv aldrig har provat. Jag har använt programmet när jag hade dual boot men inte i VB.
 24. jessar94

  e_mail

  Spam är rätt vanligt tyvärr, men jag använder MailWasher när jag rensar oönskade mejl.
 25. Pagge

  e_mail

  Hej jag får en massa oönskat skräp i min e-mail om spel och Viagra mm. o annat skräp jag tar bort dem men de kommer tillbaka igen Hur får jag bort dem för alltid mycket tacksam för svar MP
 26. HIttade en gammal bildskärmskabel. Ena änden ser dock inte ut som den brukar, som synes är den gängade delen mycket längre på ena sidan plus att det sitter en mutter på den. Vilken slags skärm har man en sån till?
 27. Martassen

  Vilken Office 365 är lämplig?

  Innebär detta då att Powerpivot , powerquery , powermap osv finns i Office 365 business? den som kostar 90,50 kr per månad? Jag ska ha det hela på 1 dator som det ser ut nu.
 28. Novisan

  Musikbidraget

  Inga fler musiktrådar. Det blir så splittrat.
 1. Ladda in mer innehåll


×