Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Idag
 2. Lenovo bjuder på många funktioner i sin nya surfplatta med proffsvibbar. Men det är bara vibbar. Det krävs mer för att förtjäna Pro-namnet på riktigt.Läs hela artikeln här
 3. Cecilia

  Windows Insider Preview

  Igår kväll kom bygge 19043.962 (KB5001391) till Beta-kanalen för 21H1 med nyheten att News and interest på aktivitetslisten finns nu även i denna kanal. Dessutom ca 25 fixar och inga kända fel. Release närmar sig. Källa: https://blogs.windows.com/windows-insider/2021/04/19/releasing-windows-10-build-19043-962-21h1-to-beta-channel-release-preview-channels/
 4. Igår
 5. Håller med . Hade skrivit denna fråga i tysk forum hade fått mer svar.
 6. Kan passa på att nämna ett spel som jag hade letat efter jättelänge, som jag också fann via demoskivan från pc för alla, ett tankspel som heter Recoil, mycket fint spel. Tog mig år att hitta den. Ett liknande spel som också var på en demoskiva (om jag minns rätt) många år efter var infestation. (Ifall någon kommer undra någon gång)
 7. Det har nu snart gått ett år sen jag skrev detta inlägg. Man kan konstatera att folk fortfarande betalar in bra med pengar (typ en miljard kronor bara förra året ) men man verkar inte vara mycket närmare idag än då. Nästa år är det tio år sedan de startade utvecklingen. Kanske vid det jubiléet är det dags? Det ska bli intressant och se om ett spel kan leva upp till 10 års förväntningar (om det nu till äventyrs släpps ens som beta nästa år)? En annan hade bara dryga ett års förväntningar samlade till Cyberpunk 2077 och kunde konstatera att den definitivt inte fyllde skorna efter Whitcher 3. https://www.pcgamer.com/somehow-2020-was-star-citizens-most-successful-year-to-date/
 8. Jag hittade den!!!! Tack vertpre för ditt tips. Jag hittade den genom den kanalen du rekommenderade. Det kändes väldigt hopplöst när jag gick igenom 1999-2000, men fortsatte in på 2001, och lo and behold, där var den : Startar vid 09:38. Hired Team! Fantastiskt. Tack alla som svarat. Speciellt tack till dig vertpre!
 9. Det utkom ibland 13 nummer per år av PFA när jag prenumererade. Det betyder att det kan vara så många skivor som 26 stycken som skall kikas på. Eftersom jag inte gjort mig av med alla skivor och inte alla PFA för den delen heller (ännu) kan jag ha ett antal skivor kvar i skåpen hemma. När jag väl är hemma igen (mest troligt på fredag) skall jag ta mig lite tid att kika på vad jag har i skivväg från PFA. Jag har alla skivor samlade och vet var de finns. Tillsammans med skivorna från PFA finns också skivor från PC Hemma, PC Extra, Mikrodatorn, Datormagazin samt några speltidningar som PC Gamer. Lovar att kika på detta kommande helg och återkommer då.
 10. Tack alla för snabba svar. Trodde inte jag skulle få så många som svarade! Ursäkt att jag var otydlig. Jag vet alltså inte vad spelet hette. Jag har sökt på Google bilder, på youtube, och min slutsats är att spelet liknar Quake och Unreal Tournament, och är alltså inte något av dessa. Det är ett spel där gubbarna har antingen blå eller röda t-shirts. Jag misstänker det är från 1999-2000, men om jag inte minns fel så släpptes det ut 1 tidning+demoskiva per månad, så det är alltså 24 st skivor. Så det är inte så enkelt att hitta. Tänkte mer att min beskrivning skulle få någon att minnas. Tack för er tid
 11. Pelle Penna

  Vad kan ha hänt

  Just nu ger jag upp och köper en SSD åt honom. Datorn är gammal och han behöver inget "spjut". Någon av dessa funderar jag på. Har någon några synpunkter? SanDisk Plus intern SSD 240 GB - Datorkomponenter - Elgiganten PNY CS900 2.5" SSD 240 GB - Datorkomponenter - Elgiganten
 12. Blir alltid misstänksam när ett så kallat ”märke” bara har en återförsäljare. Tål då inte produkten konkurrensen på den öppna marknaden?
 13. Cecilia

  två skärmar varav en har fått roterad bild

  Menar du att det går bra att rotera innehållet på de två bildskärmarna? Jag förstår inte alls.
 14. Torparen

  två skärmar varav en har fått roterad bild

  Nu har provat alla tipps inget ger godkänt. Läget är nu så: Inga problem med att rotera filerna, om jag har två filer oavsett skärm och försöker dra en till andra skärmen, tji ! båda flyttar sig, så är problemet nu.
 15. Hittade denna: https://pcforalla.idg.se/2.9446/programbanken---har-finns-senaste-webblasarna-att-ladda-ned
 16. Jag vet inte hur Quake eller Unreal Tournament ser ut. Tänkte att TS visste vad spelet heter eftersom TS vet att spelet finns på en skiva från PFA åren 1999-2000. Jag skall kika på mina skivor, de jag har, och se om jag kan hitta något som kan tänkas vara det som TS efterfrågar. Det blir till helgen då jag inte är hemma förrän då.
 17. Unreal Tournament?? Starta YouTube och sök på "History of fps games balgorg". Sök från vol 12 till vol 17. Kanske hittar du spelet där.
 18. Har jag bara drömt att det fanns ett artikel- och CD-index någonstans på IDG.se? fast det kanske inte gällde PC für alles överhuvudtaget.
 19. Lovar att optimera hastighet, svarsfrekvens, minne, CPU- och batterianvändning.Läs hela artikeln här
 20. elgard gunnarsson

  DMTECH

  Tack för det ,men det fungerade ej, endast lösenordsrutan och aktuell tid kommer fram MVH Elgard
 21. Cecilia

  Vad kan ha hänt

  Har det kollats i Diskhanteraren och Enhetshanteraren?
 22. Cecilia

  Behörigheten till mina bilder försvann

  Man ändrar på översta mappen och sen väljer man någonstans i instruktionen att ändringen ska gälla alla filer i mappen och alla undermappar med deras filer/mappar. Det här tipset har jag och andra gett sen åtminstone Windows XP.
 23. Jari Karivainio

  DMTECH

  Hej! Stäng av den. Håll inne "på knappen" tillsammans med "volym upp knappen" tills du får fram en meny. Välj "factory reset" och eventuellt "wipe data". Standardförfarande för android. Lycka till! / Jari
 24. Pelle Penna

  DMTECH

  Det bör väl vara kopplat till ett googlekonto och få återställning via mail eller telefon
 25. Pelle Penna

  Vad kan ha hänt

  Precis, men har försökt ansluta till annan dator och får ingen kontakt
 1. Ladda in mer innehåll


×
×
 • Skapa nytt...