Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Senaste timmen
 2. Tack Laso, har redan följt detta, men begränsningar kvarstår. Måste "barnkontot" lämna familjen för att kunna göra vad den vill utan begränsningar? Om du nu vet det, annars ett förtydligande till andra som läser.
 3. Kan denna info vara till hjälp? https://support.microsoft.com/sv-se/help/12411/microsoft-account-change-birthdate
 4. Hur gör jag ett Microsoftkonto från barn till vuxen? Har ett Microsoftkonto som tyvärr blev registrerad som ett barn men ska vara vuxen. Har ändrat födelsedatum men problemen kvarstår. Har googlat, men inte funnit några säkra uppgifter om hur man gör. Har börjat med att skriva in rätt födelsedatum, som gör kontot till myndig. Måste man sedan sparka ut kontot från familjen det tillhör, eller vad? Grunden till problemen som gjort att jag nu skriver är att jag via "barnkotot" vill skapa en Minecraft (bedrock edition) Realm. Vanligen när man inte fick göra något så kunde man trycka på en knapp så gick en fråga till "föräldern" som fick trycka på en knapp för att godkänna det "barnet" ville göra. Nu när man gör en realm så står det bara att man måste tala med föräldern "på annat sätt". Tack på förhand.
 5. Idag
 6. Hej Mikael63 Tanken är att alla (3st) ska kunna uppdatera listan, hitintills har det mest varit jag dock. Listan ligger på ett dropbox-konto, Har nu testat att länka till bilden på droppbox kontot online. Det fungerar fint. Gjorde man det via den nedladdade programvaran och inte via webbläsaren så blev det enklare och med färre steg.
 7. Ett par bilder som visar funktionen på luftavfuktare.
 8. Tomas E

  LÖST En fulhet i aktivitetsfältet

  Det har varit ett fel under en tid när kontrollen av uppdateringar görs, så jag har kanske inte samma version som du.
 9. mbgtmari

  Windows uppdatering med försvunnet ljud.

  Nej, några "sponsored searches" finns inte på den sidan. Jag kontrollerade nämligen thegeekpage-sidan såväl i Chrome som i Internet Explorer där jag inte har någon annonsblockerare installerad och några sponsored searches fanns inte där heller. Inte heller hittar jag någon varning för thegeekpage.com i WOT (web of trust). Om Lighthouse2s video inte hjälpte dig att få igen ljudet så ger jag dig här är en enklare instruktion från thegeekpage för att lösa ditt problem https://thegeekpage.com/fix-the-audio-service-is-not-running-on-windows-10/ Man ska inte skriva "automatiskt" utan klicka på den nedåtpekande pilen för att få fram det som bilden i Steg 5 visar. Berätta gärna om problemet är löst eller kvarstår.
 10. Tomas E

  Roliga timmen

  Överlag verkar det som om kravet för att bli journalist är långt ifrån vad det en gång varit. Hade man under 5.0 i gamla betygssystemet kom man inte in.
 11. Mikael63

  Roliga timmen

  De sk. räddningsplanen lite lägre upp i tråden som har dåliga dörrar/fönster?
 12. Vad heter den här portabla AC, det står ingenstans??
 13. Skaffade en sån "omvandlare", https://www.thefuturewas8bit.com/shop/atari/atari-composite-video-mod.html och visst får jag nu bild men den rullar sakta vilket gör det omöjligt att spela. Innan jag hade en fastlödd RCA-kontakt och bara höll trådändarna mot en RCA hane-hane så lyckades jag vid ETT tillfälle få en stabil bild. Jag tänkte då att det var mina fingrar som utgjorde störningen men så var det inte utan möjligen tvärtom då. Nåväl, projektet får anses som avslutat.
 14. Cecilia

  HP recovery manager - återställningsproblem

  Nej, det tror jag inte. Nu kommer jag att lämna datorn under flera timmar.
 15. Philip C

  HP recovery manager - återställningsproblem

  Jag kommer åt Command prompt nu utan att behöva ange lösenordet som tidigare. Finns det något kommando som kan lösa det där tro?
 16. Philip C

  HP recovery manager - återställningsproblem

  I detta fall länkas jag vidare till HP Recovery och får felmeddelandet "Återställningen ej slutförd", samma tillstånd som tidigare. Jag testar detta i första hand. Återkopplar sen! Tack så länge
 17. Cecilia

  HP recovery manager - återställningsproblem

  Det behövs inget licensnummer för att ladda ner Windows 10. I en dator som kommer från en stor tillverkare som HP så finns licensnumret lagrat på moderkortet på ungefär samma sätt som BIOS och det kommer att läsas automatiskt av installationsprogrammet. Fungerar det med Continue så att du kommer fram till inloggningsskärmen så är det nog det enklaste men det bara under förutsättning att du tror att det är möjligt att på ett eller annat sätt logga in i Windows. Troubleshoot och försöka med de återställningsalternativ som finns där är enklare än att göra en komplett ominstallation med hjälp av USB-minne.
 18. Philip C

  HP recovery manager - återställningsproblem

  Tack för snabbt svar Vilket av alternativen bör man prioritera för att komma in i windows? (Är inte så insatt) Kan jag ladda ner installationsmedia för win 10 utan att ha något licensnummer, eller kan jag hitta det någonstans?
 19. Mikael63

  Roliga timmen

  Det är svårt det där med pengar.. eller siffror.. Varför kan man inte bara skriva "en hiskelig massa pengar"? Då blir det ju rätt oavsett.
 20. Cecilia

  HP recovery manager - återställningsproblem

  Continue gör att datorn försöker starta Windows 10. Use a device medför att du kan starta från ett USB-minne eller liknande t ex för att ominstallera Windows. Troubleshoot ger en annan meny där det finns de reparations- och återställningsalternativ som är inbyggda i Windows 10. https://www.lifewire.com/advanced-startup-options-2625805
 21. Luften, som blåses ut av en luftavfuktare är varmare än luften, som sugs in. Så en luftavfuktare höjer temperaturen i rummet. Temperaturhöjningen har inte så stor inverkan på hur varmt man upplever då torr luft kyler kroppen effektivare än fuktig luft. Kroppens värmebalans beror på luftens temperatur, fuktighet och hastighet samt värmestrålningen (från t.ex solen).
 22. Philip C

  HP recovery manager - återställningsproblem

  Det ser ut att vara ett kryss i övre högra hörnet. Testat det? Ja, så fort man gör det startas datorn om och återkommer till samma tillstånd. Stängt av och startat om datorn? Jag testade det nu och lyckades nå användargränssnittet nedan. Vad bör jag göra i nästa steg?
 23. Kör du Google Home och Chromecast? Här är tipsen som ger dig mer kraft – och funktionerna du inte ens hört talas om.Läs hela artikeln här
 24. Cecilia

  HP recovery manager - återställningsproblem

  Det ser ut att vara ett kryss i övre högra hörnet. Testat det? Stängt av och startat om datorn? Installationsmedia för Windows 10 kan man hämta här: https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10 Kräver förstås att man har en annan dator som man kan hämta den på och lagra den på ett USB-minne (eller DVD-skiva).
 25. Dag Erlandsson

  LÖST Quartz verk batteri fel?

  Problemet löst! Tack alla! Jag gjorde som så att jag böjde Quartz verket utåt, så jag på nått sätt flyttade den ut läget. Nu har klockan gått som den ska. Förmodligen något med läget helt enkelt. Stort tack!
 26. Philip C

  HP recovery manager - återställningsproblem

  Det står: "Återställningen är ej slutförd. Återställningen har ej slutförts. Klicka på någon av följande knappar" Knappvalen är följande: "Spara logg", "Detaljer", "Försök igen". Jag har testat "Spara logg". Ett fönster kommer då upp med beskrivningen: "Den här funktionen samlar in information om systemet för att hjälpa HP med att diagnostisera problemet." Jag satte därefter in en extern disk och klickade "OK" för att överföra loggen dit. Om man klickar på knappvalet "Detaljer" visas själva loggen som har filnamnet "CTOERROR.flg". Jag har testat "Försök igen" och får samma felmeddelande, se bild ovan. Finns det något sätt att komma ur denna "återvändsväg" och komma in i operativsystemet, win 10? Jag har ingen installationsskiva till datorn, då inget sådant medföljde när jag köpte den för ett par år sedan.
 27. Cecilia

  HP recovery manager - återställningsproblem

  Välkommen till forumet! Tyvärr är bilden så liten att jag inte kan se vad det står. Försök ta en bild på närmare håll eller berätta vad det står på de olika knappar som finns.
 1. Ladda in mer innehåll


×
×
 • Skapa nytt...