Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Idag
 2. Antagligen under augusti, när han kommer tillbaka och upptäcker att inkorgen svämmar över, och hela hans konto är full av taggar härinne.
 3. Flyfisherman

  filhistorik

  God natt och pömsa gott.
 4. Torparen

  filhistorik

  Tack och god natt återkommer i morgon.
 5. Flyfisherman

  filhistorik

  Hej, Ja alltså "ett problem" är vad jag utläste i din bild från felmeddelandet i ditt inlägg ovan https://eforum.idg.se/topic/356522-filhistorik/?do=findComment&comment=1703398 Där det står kryptering eller saknar behörighet för E. Och är det en extern disk (USB-disk?) så skall den naturligtvis fungera att använda. Nu skall jag erkänna att jag personligen inte använder Windows inbyggda Filhistorik och ej kan detta eftersom jag har ett annat och betydligt kraftfullare backupprogram Acronis Backup & Recovery, men oavsett så skall ju läs och skrivrättigheter på din E fungera. Mvh
 6. Torparen

  filhistorik

  Som du ser nedan så är det två till utöver dig som vill hjälpa mig. Jag kommer att ta tag era förslag i morgon. Nu stänger jag Tack och god natt.
 7. Torparen

  filhistorik

  OK jag tror jag fattar vad du menar men innan jag gör något så inväntar jag flugfiskarens svar dessutom stänger jag för i kväll. Utanför ämnet: jag har hund som vill ut strax efter sex, så jag har ingen sovmorgon
 8. Torparen

  filhistorik

  "ett eproblem?" syftar du på disk E det är en extern som jag kopierat hela C-disken till Jag tänker stänga för i kväll men ser fram mot svar på min fråga.
 9. Monshi

  filhistorik

  jag skulle starta om filhistorik totalt, peka ut ny plats och sätta upp den att enbart kopiera det under "mina dokument". Övriga delar är inte sådant som filhistorik är gjort för att skapa kopia av. Det är dina filer, de du skapar, inte systemfiler som filhistorik kan skapa kopior av. samla alla dina filer under windows önskade filstruktur och låt filhistorik hantera dessa. För att testa filhistorik sätt upp ett litet jobb för den bara först, låt den bara ta en liten mapp, ändra fil i denna mapp, radera, testa återställ. Kontrollera att grundfunktionen fungerar. Det vill säga backa ett steg eller två.
 10. Cecilia

  filhistorik

  Mappen System Volume Information innehåller systemåterställningspunkterna och det är inte nödvändigt att den säkerhetskopieras. I detta fall dessutom för E-partitionen. Du får kolla beskrivningarna för övriga Fel.
 11. Flyfisherman

  filhistorik

  Hej, Ja det ser ut som att E har problem med fil/mapp åtkomst pga. kryptering? eller att användaren saknar behörighet. Är du inloggad som administratör? Hur ser det ut i diskhanteraren med alla dina enheter inkopplade? Start > skriv bara rakt av form eller format > i listan som kommer upp klicka ' Skapa och formatera hårddiskpartitioner' => Diskhantering öppnas. Ta ett skärmklipp. Sedan högerklickar du på E och väljer Egenskaper > i fliken Säkerhet står vilka behörigheter olika användare har om du sedan klickar på var och en. Och särskilt intressant är då vilka behörigheter just den användare har du är inloggad med.
 12. HansErik

  Astronomi

  Javisst gör det det!
 13. Torparen

  filhistorik

  Ja nu har fått fram en ny bild, men fortfarande är jag som ett stort frågetecken. Någon som har synpunkter eller helst tips. En sak är klar ,tror jag, skräpet som finns på bilden är en bidragande orsak till hela säkerhetskopieringsgenomförande förmodligen också orsaken till att datorn inte hittar diskarna. Ja jag vet jag är tankspridd glömde bifoga klippet här kommer det stort som ett hus.
 14. torpet12

  LÖST Två G-mailkonton i min Android-telefon

  Perfekt! Stort tack
 15. Hockke

  Program för fotoutskrift

  Hej flugfiskarn. Hoppas verkligen att ditt alias står för din mening med livet (förutom datorer då). Du och Cecilia verkar stå för kunskapen här på forumet, och jag tar verkligen till mig allt som erbjuds. Nu tror jag dock att vi inte har samma mål. Jag frågar efter ett tredjepartsprogramm som kan göra lika mycket som Canons Easy print EX. De här lösningarna som föreslagits är prövade och
 16. Cecilia

  filhistorik

  Okej, för mig dyker beskrivningarna upp i nedre delen av fönstret så fort jag klickar på en rad. Om det inte fungerar för dig pröva med att dubbelklicka.
 17. I mina Androider så är det i övre vänstra hörnet 3 liggande streck till vänster om Inkorgen. Klicka på strecken och i det fönster som öppnas då, klicka på nedåtpilen för att välja konto.
 18. Har lyckats panga min S8 i golvet så nu tar den inte laddning. Har en "tom" S6. Tänkte tills vidare sätta SIM-kortet från S8 i S6. Finns fina instruktioner på nätet. Men "det tillhörande verktyget" de skriver om hittar jag inte. Antar dessa måste ha ingått i leveransen. Har försökt trycka i ett gem och annat motsvarande men luckan öppnas inte. Är det nämnda verktyget enda lösningen?
 19. Torparen

  filhistorik

  Med hopp om att du inte upplever mig som mycket tjatig (lite är jag) vill du precisera var jag hittar igen beskrivningarna du syftar till?
 20. HansErik

  W10 system32

  Thanks - jodå jag har samma rutor markerade och det är nåt jag aldrig rör.
 21. Jag har två konton. I datorn kan jag lätt skifta mellan de bägge i övre högra hörnet men hur gör jag i min telefon?
 22. Martassen

  Aktiebolag och styrelseledamot

  Japp. Man måste tydligen ha suppleant. Jag frågade min bokföringstjej. Min far erbjöd sig som suppleant. Vill tacka alla för svaren och hjälpen
 23. Mållgan

  Aktiebolag och styrelseledamot

  Det är ju därför aktiebolagslagen ser ut som den gör i den saken.
 24. Cecilia

  filhistorik

  Det går troligen att komma vidare med Filhistorik-problemet om du också tar fram beskrivningarna för ett urval av de fel och varningar som finns för Filhistorik.
 25. Företaget utlovar storsatsningar på det man kallar för det moderna livet.Läs hela artikeln här
 26. Hmm, jag vill ju inte förlora några bilder. Tänkte om det gick att flytta foton i Onedrive till andra mappar. Men det verkar inte gå heller. Verkar bara gå att skapa album eller göra taggar.
 1. Ladda in mer innehåll


×