Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Senaste timmen
 2. Mållgan

  Ökad vinstprocent

  Om jag löser nu den ekvationen rätt blir x lika med 268,5, dvs det behövs 269 nya matcher för att den ackumulerade vinstprocenten ska bli 13% förutsatt att 15% av de framtida matcherna vinns.
 3. Idag
 4. pekkau

  Ccleaner Pro vs Superantispyware

  Uppdatering: https://www.ghacks.net/2019/03/15/ccleaner-free-update-introduces-tools-menu-popup-annoyance/
 5. pekkau

  Ccleaner Pro vs Superantispyware

  Ja, du har rätt, testade nyaste proffs version och inga popups hittills...men jag kan inte styra vissa funktioner som jag vill...Det här kommer tillbaka något som jag inte gillar. Se bild. Och att försöka vara med i autostart...nej nej...
 6. mbgtmari

  Ccleaner Pro vs Superantispyware

  betanews skrev: "If you’ve installed the system cleaning software recently, you’ll no doubt have noticed that it came bundled with Avast Antivirus [...]And now in the latest version of the software, CCleaner 5.44, there’s an annoying popup Summer Sale message." Aktuell version för mig, som kör gratisvarianten, är 5.55. @tfhdesign kör CCleaner Pro och han har säkert installerat CCleaner för länge sedan. Dessutom antar jag att de som installerade CCleaner, när fripassageraren Avast fanns med, kunde bocka ur det tillägget. Jag tycker CCleaner är utmärkt som informationskälla. (Det går snabbare att hitta informationen där än att leta i sitt Windows, där den förvisso också finns.) Några störande pop-ups har jag inte märkt. Visst har det dykt upp ett och annat erbjudande men då har jag bara klickat på stängkrysset eller på Nej tack.
 7. Cecilia

  Windows Insider Preview

  Här går det undan inför releasen så bygge 18362 är redan släppt till "Fast ring" för vårens uppdatering. Det är stabila byggen nu. I detta bygge har man fixat ett problem med Connect-appen. Eftersom den buggen inte var med på den tidigare listan över kända fel är det fortfarande 4 sådana. Källa: https://blogs.windows.com/windowsexperience/2019/03/20/announcing-windows-10-insider-preview-build-18362/ Tillägg: Vet inte om MS har ändrat i bygget eller om det bara blev fel i beskrivningen förut men nu står det att ett av de kända felen är fixats, dvs 2 fixar och 3 kända fel är det som gäller nu.
 8. Mållgan

  Ökad vinstprocent

  Ser OK ut.
 9. Cecilia

  Ökad vinstprocent

  Ringrostig på matte men kanske det blir så här: Spelade partier: 1449 Vunna partier: 183 Framtida vinstchans: 0,15 Önskad statistiskt värde: 0,13 Antal framtida spelomgångar: x (183 + 0,15x) / (1449 + x) = 0,13
 10. Mållgan

  Ökad vinstprocent

  Javisst. Jag läste slarvigt.
 11. Cecilia

  Ökad vinstprocent

  Nu var väl frågan hur länge det dröjde innan Graystone kom upp i 13%, inte 15%.
 12. Mållgan

  Ökad vinstprocent

  Samma svar. De gamla 12%-partierna drar ju hela tiden ner det nya ackumulerade snittet så att det aldrig kommer upp till exakt 15% Så blir det även om du i fortsättningen vinner ALLA partier.
 13. pekkau

  Ccleaner Pro vs Superantispyware

  Jag gillar inte pop-ups och har avinstallerad Ccleaner och Avast redan 2018. https://betanews.com/2018/06/28/avast-ruining-ccleaner/
 14. Graystone

  Ökad vinstprocent

  Ja, det har du förstås rätt i, det tänkte jag inte på. Men säg att jag har blivit ännu bättre då. Om jag från och med nu vinner i 15% av matcherna. Hur många måste jag spela innan jag får en vinstprocent på 13?
 15. Mållgan

  Ökad vinstprocent

  Om du i fortsättningen vinner 13% av partierna men hittills bara har vunnit 12% av spelade partier måste du nog spela ett oändligt antal nya partier för att det sammanlagda vinstsnittet ska bli 13%. De gamla 12%-partierna drar ju hela tiden ner det nya ackumulerade snittet så att det aldrig kommer upp till exakt 13%.
 16. Pelle Penna

  Antivirusprogram

  64 fick Defender där, men om man tittar på tidigare tester här så är det svårt att bli klok på dessa tester. Hittade detta på AV test i december
 17. Graystone

  Ökad vinstprocent

  Jag brukar roa mig med att spela minröj på datorn. När jag tittar på min statistik över vunna matcher kom jag på ett matteproblem, men jag har inte en aning om hur jag ställer upp det. Jag har Spelade partier: 1449 Vunna partier: 183 Andel vunna: 12% (verkar avrundas nedåt då 183/1449=0,126) Säg att jag har blivit lite bättre,. Hur många fler partier måste jag spela innan andelen vunna blir 13% om jag antar att jag fr o m nu vinner i 13% av partierna? Jag kan nog testa mig fram till ett svar, men tänker att det måste finnas ett sätt att ställa upp det.
 18. Thirteen

  Antivirusprogram

  Intressant men hur många poäng fick Windows Defender? Menar, allting mäts i jämförelse med Windows Defender. 🙂
 19. Pelle Penna

  Antivirusprogram

  Finns en test på Råd och Rön att köpa och ladda ned för 35:-.. Testet är publicerat i februari Bästa gratisvariant är BitDefender med 81 poäng samt Avast och AVG med 77 poäng Kaspersky som alltid ligger i topp i alla tester fick bara 70 för deras betalvariant och gratisvarianten 67? Bitdefender blev vinnaren med 81 poäng Har ingen aning om hur de testar fram detta
 20. Pelle Penna

  Ccleaner Pro vs Superantispyware

  Ta bort Superantispyware. Möjligen lägg dit Malewarebytes istället
 21. HansErik

  Samsung S8

  Rubr tfn har börjat krångla. Dels ingen skärpa alls på kameran framåt däremot helt ok bakåt. Dels hör jag inte den som ringer på mig utan måste ha externa högtalaren påslagen så nyfikna i väntrummet kan gotta sig. Tips?
 22. HansErik

  Samsung, Alpha-S6 och S8

  Har tfnkort enbart i S8. Alla 3 går på Telia routerns wifi. Lyssnar ofta på P4 "Vaken". Mycket ofta tystnar det och då byter jag till P3 som sänder samma program. Sen tystnar P3 och jag skiftar till P4 - för en stund och så håller det på. Använder Telias Sveriges Radio App. Har också en ny Samsung -platta som beter sig lika. Hoppas det inte behövs en ny tråd för att surfplatta nämns.
 23. ev0l__

  Feedback på ny design

  Hej, Jag har jobbat med en ny design på vår sida och tar gärna emot feedback från er här på forumet. Här kan ni se sidan: Fotbollsresan.se Tanken är att besökarna enkelt ska hitta det laget som de söker. Antingen via sökformuläret som laddar resultat med hjälp av AJAX och om de är osäkra och scrollar ner ska de inspireras då vi visar tips på populära resemål. Väl inne på ett lag är det en del som ligger utanför våra händer då själva resegeneratorn som visar matcherna är från en extern leverantör som faktiskt sköter bokningarna åt besökarena (i detta fall är den från Nickes.com). Den kan jag tyvärr inte påverka så den behöver ni inte ge feedback kring. Vad säger ni? Fördelar? Nackdelar? Enkel att navigera och förstår? Krånglig att navigera och förstå? Ser fram emot era åsikter.
 24. mbgtmari

  Antivirusprogram

  En gammal artikel som jag ändå tycker är relevant Why You Don't Need Your Anti-Virus Program to Scan Your E-Mail http://thundercloud.net/infoave/tutorials/email-scanning/ Men visst ingår väl skanning av bilagor, eller emojier i själva meddelandet, i spamfiltret? Om jag skickar ett meddelande innehållandes en emoji till mitt Thunderbird-program, så frågar mig alltid Thunderbird om jag vill att TB ska ta bort "remote content", dvs emojin.
 25. X-Men

  Antivirusprogram

  Skanningen av e-posten är för att ta bort bilagor som kan vara skadliga. Spamfilter är det inte för det är något annat. Jag ser det som en fördel att säkerhetsprogrammet skannar av e-posten för att förhindra infekterade bilagor.
 26. DAL30

  Antivirusprogram

  Tack Thirteen! Din analys av dessa program ger ytterligare underlag för tänkande i fråga om val av antivirusprogram! Det finns många aspekter att tänka på och ta hänsyn till. Tack! Vänligen DAL30
 27. DAL30

  Antivirusprogram

  Tack Pelle Penna! Också ett förslag - värt att tänka efter! Vänligen DAL30
 1. Ladda in mer innehåll


×