Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ComHem Trygg Surf


RN93

Rekommendera Poster

Hej allihopa

Jag har idag ComHem och upptäckt att jag har även tillgång till antivirus från dem så kallad Trygg Surf som erhålls av F-Secure.

Jag undrar hur bra den är? Svårt att hitta några recensioner om det förutom en videoklipp där man påstår att det är bluff.

 

Med tanke på att det kostar bara 39kr i månaden upp till 5 enheter så är det bra pris framförallt då man kan betala per månad istället för hela beloppet på en gång.

Annars brukar jag ha Bitdefender Internet Security som skydd mot dator, men nu när jag upptäckt att jag har tillgång till antivirus från ComHem såm erhålls av F-Secure för ett bra 20190119_ComHem.thumb.png.c828f9f469caead4ce8462f4756b3ddb.pngpris så vill man veta lite mer om den.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

F-secure brukar få bra betyg i välrenommerade tester av antivirusprogram.  Det finns länkar till bra tester i början av detta inlägg: https://eforum.idg.se/topic/223493-antivirusprogram-rapporter-och-tester/?do=findComment&comment=1112963

 

Även PC för Alla erbjuder F-secure till sina prenumeranter.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tack för era svar! :)

Jag undrar även om ComHems Trygg Surf är passerad på "F-Secure Safe" eller kan det vara något annat från deras sortiment?

 

Har haft Avast antivirus i många år men eftersom med åren hade jag märkt att mina enheter blev slöa av Avast så bytte jag till Bitdefender internet Security vilket kändes bättre.

I och med ComHems erbjudandet med Trygg Surf så tänkte jag prova på det. Som jag förstår med ComHems Trygg Surf så erbjuder det bara ytligt  säkerhet och vilket innebär då att för att ha fullständig säkerhet så måste man använda tredje part program som brandvägg.

 

Har läst många olika recensioner för alla de populära virusskydden och oavsett vad man väljer så får man samma bra skydd.

Redigerad av RN93
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det kan vara väl värt att även titta på hur ett val av antivirusprogram belastar datorn https://www.av-comparatives.org/tests/performance-test-october-2018/. Här går än så länge MS Defender bort för mig.

Brandväggen är idag inte lika stort bekymmer som för några år sedan med äldre operativsystem.

Redigerad av Thirteen
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×
×
  • Skapa nytt...