Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Lothlórien

Stänga menyn genom att klicka utanför den

Rekommendera Poster

Lothlórien

Finns det något sätt för att kunna stänga menyn inte bara med krysset utan genom att klicka utanför menyn?

 

 

hemsidan.thumb.jpg.9b9447b933d23732433871bc90f16658.jpg

 

Så här serjavascriptet ut som styr både öppning ovh stängning av menyn:


function openNav() {
 document.getElementById("myNav").style.width = "45%";
}

function closeNav() {
 document.getElementById("myNav").style.width = "0%";
 
}

Tacksam för svar 😃

 

 

hemsidan.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Monshi

Lägg en overlay, som täcker hela vyn, bakom din meny och svälj klick på den. Den kan vara genomskinlig.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu • Liknande Innehåll

  • linasalina
   Av linasalina
   Hejsan, undrar om någon vänlig själ kan hjälpa mig med denna uppgift? Uppgiften är följande;
    
   Du ska lämna in ett HTML formulär (ta gärna en kopia av e
   tt
   existerande formulär) som
   innehåller några input eller andra fält. Formuläret
   måste
   innehålla två e
   -
   mail input fält
   så att
   användaren måste fylla i sin mailadress två
   gånger och scriptet kollar att det är samma
   båda gångerna, för att minimera risken för slarvfe
    
   Tack på förhand!
    
   ämna in ett HTML formulär (ta gärna en kopia av e användaren måste fylla i sin mailadress två <!docotype html>
   <html>
   <Head>
       
       
          <script type="text/javascript">     
           
              
              
              document.formular.email.value;
              
              function kolla() { if (document.getElementById('email').value!==document.getElementById('email2').value) {alert("Dina epostadresser överenstämmer inte");}}// !== betyderinte lika med
              
              function kolla() {   if (document.getElementById('email').value!==document.getElementById('email2').value) {alert("Dina epostadresser överenstämmer inte"); return false;}
                               }
              
              
              
       </script>
       
       
       
       </Head>
       
   <script type="text/javascript">
       
       
           
       
       
       </script>
       
       <body>
       
           
                 
                   <form onSkicka="returnfunktionsnamn();">
                       
                       <input type="email" id="email">
                       <input type="bekräfta email" id="email 2">
                       <label> <button type="Skicka" class="skicka">skicka</button> </label>
           <div class="status">
           
           </div>
                       
       
               
               
           </form>
       </body>
   </html>
  • Börni
   Av Börni
   Förr eller senare försvinner Javascript från min Firefox i alla mina datorer, alla Windows och alla Firefox-versioner. Vanligen märker jag det först när Google map ersätts med ett skadeglatt meddelande "When you have eliminated the JavaScript, whatever remains is an empty page". Sen är det förstås mycket annat som inte funkar. Googlar man på hur man aktiverar i Firefox kommer det bara upp äldre, helt inaktuella anvisningar. Såvitt jag kan se ska JavaScript numera vara aktiverat som default i Firefox och jag kan inte hitta någon inställning för att aktivera/inaktivera. Inga ominstallationer av Firefox har hjälpt men däremot har det hänt att Javascript plötsligt börjat fungera igen.
    
   Nu har det hänt igen och jag börjar ledsna på att behöva gå över till Internet Explorer varje gång som Javascript är inblandad i surfningen. Därför vänder jag mig till Eforum. Som man ska börjar jag med att söka efter om någon annan haft samma problem men åker genast på pumpen. Det visar sig att ordet "Javascript" är förbjudet som sökord. ???????????????????????????????????????????? Vad i hela fridens dar ska det betyda?
  • BraveZone
   Av BraveZone
   Om tjänsten som Utvecklare hos Brave Zone
    
    
   Som Utvecklare hos Brave Zone kommer du i stora drag arbeta med frontendutveckling. Du kommer vara delaktig i många varierade uppgifter – allt från responsiva webbar och applikationer till spel och andra digitala produktioner. Du är säker inom området, följer med i utvecklingen och kan identifiera både möjligheter och begränsningar.
    
   Som Utvecklare hos Brave Zone är du en viktig kugge i hela den kreativa processen och arbetar i team där olika tankar och idéer möts, men du arbetar också effektivt och självsäkert på egen hand. Du är delaktig i den kreativa processen för att spåna idéer och producera konkreta förslag som kan presenteras för kund. Du blir delaktig i ett flertal projekt av varierande storlek med olika löptid och upplägg. Du kommer utgå från kundens perspektiv och projektets innehåll och utifrån det arbeta med stor kreativ och produktiv förmåga för att skapa största möjliga värde för kunden och projektet.
    
   Genom din gedigna erfarenhet och höga kompetens inom området, kommer du tillsammans med dina kollegor skapa nya spännande projekt i en kreativ miljö. Du kommer direkt in i ett högpresterande och flexibelt team där leverans står högst på listan. Du är förtroendeingivande och du vågar göra skillnad inom våra kunders givna identitetsramar.  
    
   Vi söker dig som...
   ... är en nytänkande, produktiv och självgående Utvecklare som är sugen på en ny utmaning. Du är leveranssäker och lösningsfokuserad och arbetar målmedvetet och lyhört med god förmåga för att översätta kundernas behov och utmaningar till kreativa lösningar. Du är en idéspruta som är noga med kvaliteten och vill göra skillnad.
    
   Som person är du positiv, engagerad och ödmjuk inför att arbeta i team. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av rollen som Kodare. Du har erfarenhet av JavaScript, CSS, HTML,CMS, t.ex. WordPress och Drupal, PHP, SEO och sociala medier.
    
   Vad Brave Zone erbjuder dig Du erbjuds en inspirerande och kreativ tjänst i ett bolag där du ges utrymme ständigt växa, utvecklas och samtidigt ha riktigt kul på jobbet. Det är ett affärsdrivet bolag som värdesätter sina medarbetare och investerar därefter. En fantastisk miljö med ett sammansvetsat team. Du kommer arbeta heltid med fast lön.
    
    
   START: Omgående
   PLATS: Göteborg 
   OMFATTNING: Heltid (vi söker ej frilans)
   LÖN: Fast lön 
   KONTAKT: work@brave.zone eller Ann Plantin 0703 220068
   SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-06-17. Ansökningar hanteras löpande.

   Är detta du? Skicka in din ansökan med CV till oss. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
  • Mongoraja
   Av Mongoraja
   Hej alla kunniga inom detta ämne!
   Det har dykt upp ett litet problem som jag hoppas någon av er skulle kunna ha en lösning på. Jag har en Meny som har en markering på sig när man är inne på den sidan men på mina menyer med dropdown så blir dem också markerade, vilket jag inte vill. Jag har en class som heter .markering a som ligger i <li> där det ska vara markerat.
    
   så här:
   <li><a href="index.html">MLbyggen</a></li> <li class="markering"><a href="gallery.html">Bilder</a> <ul> <li><a href="golv.html">Golv</a></li> <li><a href="bad.html">Badrum</a></li> <li><a href="inredning.html">Inredning</a></li> <li><a href="måleri.html">Måleri</a></li> <li><a href="kök.html">Kök</a></li> <li><a href="tillbyggnad.html">Tillbyggnad</a></li> <li><a href="fasad.html">Fasad</a></li> <li><a href="husgrund.html">Husgrund</a></li> <li><a href="övrigt.html">Övrigt</a></li> </ul> </li>  
   Utan dropdown meny funkar det såklart helt utmärkt men med dropdown meny blir menyalternativet markerat (som det ska bli) men också alla dropdown menyalternativ vilket jag inte vill. Hur ska jag lösa detta, hoppas någon kan hjälpa till och har ett bra svar. Om något är oklart eller att jag förklarat suddigt så tveka inte att fråga. Tackar i förhand.
  • joakimvivere
   Av joakimvivere
   Hej
   För en kunds räkning skulle vi behöva hjälp att skapa två javascript till en hemsida:  ett script för att skapa "Sökruta" för att kunna söka på hemsidan samt script för att kunna skapa nyheter på startsidan. Hemsidan är gjord i one.coms eget adminverktyg och där finns inga standardfunktioner för detta och efter kontakt med one.com så framgår att det är javascript som det skall programmeras i. 
    
   Om någon är intresserad, vänligen återkom till min mail:  info@foretagsradgivning.nu med kostnad, leveranstid, frågor etc. 
 • Senaste som Tittar

  Inga registrerade medlemmar är inne på denna sida.

 • Obesvarade ämnen

 • Nya ämnen

×
×
 • Skapa nytt...