Just nu i M3-nätverket
Jump to content

IT-Arkitekter sökes till Sigma IT Consulting Group AB


Katri

Recommended Posts

Om jobbet
 
Vill du ingå i en gruppering bestående av expertkonsulter inom IT-Arkitektur?
 
Till vårt kontor i Stockholm söker vi IT-arkitekter. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor men framför allt hos våra kunder i Stockholmsregionen. Du kommer i team eller enskilt att hjälpa och påverka välkända företag att förbättra eller förnya deras IT-system. Du blir en starkt bidragande faktor till att göra våra kunder nöjda med deras leveranser.
 
I arbetsuppgifterna ingår:
  • Framtagning av lösningar dialog med beställare och projektledare.
  • Arkitektur, design och utveckling av nya lösningar.
  • Förvaltning och förbättring av system i produktion.
Din profil
 
Du har minst 8 års dokumenterad erfarenhet inom IT-arkitektur eller i roller som projektledare. Du har en bred kompetens och erfarenhet från olika projekt. Vi söker dig som arbetar som mjukvaruarkitekt, lösningsarkitekt, EA arkitekt eller infrastrukturarkitekt och som har erfarenhet av:
  • Olika IT-Arkitektverktyg.
  • Agila metoder.
  • Att driva tekniska projekt.
Det är meriterande om du är certifierad inom IT arkitektur eller motsvarande.
 
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd med en förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Som person är du analytisk och duktig på att skapa goda relationer med våra uppdragsgivare. Du har lätt för att samarbeta med olika människor och du har ett driv att dela med dig av dina kunskaper. Du är också skicklig på att leda och följa upp, leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.
 
Vi erbjuder
 
Med grund i våra värdeord passion & execution tar du dig an utmaningen att driva utvecklingen både hos våra kunder och på Sigma för att skapa en bättre morgondag. I gengäld erbjuder vi dig ett utvecklande och stimulerande jobb där du får möjligheten att fördjupa och praktisera dina kunskaper och färdigheter i spännande uppdrag. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.
 
Om Sigma IT Consulting 
 
Sigma IT Consulting ingår i Sigma koncernen som har över 2000 medarbetare i 11 länder. Sigma är ett familjeföretag och är idag Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag som ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson. Sigma IT Consulting finns på ca 20 orter i Sverige och i ytterligare sex länder. Tillsammans är vi omkring 850 medarbetare. Genom våra olika specialistkompetenser inom IT och management effektiviserar och förnyar vi våra kunders affärsverksamhet. Sigma har bland annat ett stort engagemang i välgörenhetsorganisationen Star For Life, vilket vi är mycket stolta över.
 
Ansökan: 

http://sigmaitc.se/vacancy/it-arkitekter-till-sigma-it-consulting/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...