Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Java systemutvecklare sökes till Megasol Technologies


evaw

Recommended Posts

Om jobbet

 

Är du grym på Java och vill jobba med den senaste tekniken? Gillar du nya utmaningar och arbeta med de senaste FinTech innovationerna?

 

Vi på Megasol letar efter dig!

 

Du kommer att bli en del i vårat Uppsala team som idag jobbar med den allra senaste teknologin inom FinTech. Din huvuduppgift blir att bidra till utveckling av våran Corniche server, kärnan i vårat system som via klient-server teknologi kopplar samman den finansiella världen. Du kommer att få jobba med både stora och små projekt, ofta samtidigt, som alla bidrar till att göra Corniche bättre utifrån våra kunders önskemål.

 

Du skall vara duktig på att självständigt lösa arbetsuppgifter, men gillar givetvis att diskutera programmeringsutmatningar med dina medarbetare. Du försöker alltid hitta den bästa lösningen på dom uppgifter du ställs inför och känner stort ansvar för den källkod du skapar.

 

Några av de teknologier/ramverk du kommer att jobba med är Java, Spring, TestNG, Hazelcast, Gradle, IDEA, GIT, SQL Server, RESTful web services m.fl.

 

Vi erbjuder dig ett sammansvetsat gäng som tillsammans gillar att lösa dom uppgifter vi ställs inför. Vi är ödmjuka, har fötterna på jorden och gillar att gå till jobbet på morgonen och vi tror att du är likadan. Vi ger dig en spännande arbetsplats med stora möjligheter till att utveckla ditt yrkeskunnande.

 

Ansökan: 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...