Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
evaw

Vi söker en vass programmerare med fokus på backend

Rekommendera Poster

Om rollen 
Vi söker en vass programmerare med fokus på backend. Du kommer att ingå i ett team om sammanlagt 7 personer som jobbar agilt och tvärfunktionellt och består av både frontend- och backendutvecklare. Utvecklingsteamet samarbetar tätt med produkt- och affärsutvecklare. Tillsammans utvecklar vi funktionalitet som används av Blockets sajter runtom i världen. Vi gillar att utmana oss själva och lägger stor vikt vid att det ska vara kul att gå till jobbet.

Detta är en spännande tjänst som innebär samarbete med våra kollegor i Barcelona, därför kommer en stor del av kommunikationen ske på engelska och det är en fördel om du gillar tapas.

Varför jobba på Blocket? 
Blocket är en av Sveriges mest besökta webbplatser och är därför en mycket spännande produkt att jobba med. Det är också en teknisk utmaning att få Blocket att fungera eftersom många användare använder sajten samtidigt och det är mycket data att bearbeta. Just nu står teamet inför många roliga utmaningar och du kommer få vara med om att ta fram spännande funktioner för Blockets kunder.

Vem är du? 
För att passa in och trivas hos oss på Blocket är det viktigt att du är trygg, enkel, effektiv och engagerad. I din yrkesroll brinner du för kvalitet och automatisering, du är social, ansvarsfull, tycker om att lära dig nya saker och gillar nya utmaningar. Du trivs att jobba som utvecklare i ett team och att dela kunskaper med dina kollegor. Du jobbar prestigelöst och fokuserar på att klara av utmaningar.

Du har:

  • Jobbat ett par år med professionell programmering och har mycket goda kunskaper inom Python, Webbtekniker (HTTP, JSON, APIer) samt SQL.
  • Erfarenhet av unit-testning och systemtester.
  • Examen som högskoleingenjör, civilingenjör, M.Sc eller har motsvarande kunskaper.
  • Erfarenhet av Linux-miljöer.
  • Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har: 

  • Erfarenhet av att jobba med Amazon Web Services och Micro Services.

Om Blocket 
Blocket är ett teknikbolag i grunden och erbjuder en innovativ, avslappnad miljö i öppet landskap. Fokus ligger på att skapa en trygg arbetsplats där du kan känna dig som hemma. Bland annat får du tillgång till förmåner såsom SATS-kort, naprapat, massör, fri sjukvård, frukost en dag i veckan och fika på fredagar. Vi lägger också stor vikt på din kompetensutveckling och du har självklart möjlighet att gå på konferenser och kurser som passar dig. Vi har också aktiviteter som "Hackdays", där du får utrymme att visa din kreativitet. Blocket har som målsättning att bli Sveriges bästa arbetsplats och jobbar med ett kontinuerligt förbättringsarbete.

 

Ansökan: https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-stockholms-stad/Blocket/Utvecklare-till-Blocket/1324163

Redigerad av Cluster
Referrallänk ändrad

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...