Just nu i M3-nätverket
Jump to content

CCC växlingsbar grafik slutat fungera


fsk2

Recommended Posts

hej

 

jag har HP Pavilion g7-2150so win7 64bit med intel hd 4000 och radeon hd 7670m

 

CCC / växlingsbar grafik har slutat fungera sedan jag försökt uppdatera grafikkorten, förstår nu att det inte går? Har försökt installera om radeon drivrutin och CCC via HP, AMD, Windows "tidigare drivrutin", fungerar ännu inte står nu "Det går inte att starta CCC Det finns för närvarande inte några inställningar som går att konfigurera med AMD CCC".

 

Jag vill inte göra systemåterställning eller liknande det enda jag inte provat som jag vet är Driver Sweeper men har läst att det inte fungerat för andra.

Link to comment
Share on other sites

Plaincollar

Hej

Tyvärr ligger min HP på operationsbordet i Dr Cecilias händer så jag inte ge dig några detaler men på HP's "suppotsidor" finns en mängd foruminlägg varav några med flera hundra trådar. Just den grafikkortsserien har HP micklat med själva och AMD ställer sig utanför. Prova att hitta tråd som handlar om ditt problem. Har du tur har några användare hittat lösningen eller så har även några blinda höns hittat några korn (läs HP). Personligen fick jag efter ett år en ny modernare burk med Nvidiakort eftersom AMDkortet var värdelöst och jag hänvisade till Produktansvarlagen. Ska se senare om jag kan länka dig till en tråd som löst ditt problem om ingen annan här redan löst det åt dig.

 

Hälsningar Plaincollar

Link to comment
Share on other sites

Har du försökt med att avinstallera alla grafikdrivrutiner och -program för att efter en omstart av datorn installera drivrutinen från HP:s webbsida för din datormodell?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...