Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Telia Duocom


Nisse

Recommended Posts

Jag tänker kanske köpa ett isdn-modem som heter telia duocom. Vad får man för pengarna? Vilka avgifter blir det? Vad är bra och dåligt? Hur stor är skillnaden på hastigheten på kabel och isdn? Hur länge måste man ha isdn abonnemang? Hur blir man av med det om jag vill byta nån gång? Går isdn på 020 nummer? Blir det billigare uppkoppling med isdn än t ex 56 modem? Finns det pengar att spara genom byte till isdn från 56 modem? När jag söker på telia efter isdn så får jag Telia ISDN Duo till ett pris av 1975 kr. Men nån annanstans står det Nordic ISDN-modem och telia Duocom för bara 1:-. Vilket pris gäller? Hur mycket ska isdn-modem behöva kosta? Hur beställer man Telia Duocom? Hur länge får man vänta?

Link to comment
Share on other sites

Jag köpte ett duocom abbonemang genom Lappower.

Det kostade mig 0:- Då fick jag en isdn telefon på köpet.Erbjudandet gällde fram till 31/12-99.

 

Men det går säkert hitta andra förmånliga erbjudanden. I mitt fall skrev jag på för 3mån. sedan kan du ju säga upp det när du vill.

Fördelar: Du är garanterad 64kb/s, vilket är ca:50% bättre än 56k. När du surfar i 56k, når du oftast bara upp till 42-48kb/s.

Skillnad mellan kabel och ISDN är enorm. För bara 200:-/mån har du fast uppkoppling,och surfar i 1.3Mb/s(10Mbit).

 

Om du vill kan du med Duocom, surfa med 2 kanaler, 128kb/s(om du köpte ett 128 modem), men då får du betala dubbel samtalstaxa. Och använda en annan operatör.Vad jag vet har bara Netlink 128kb/s uppkoppling som är gratis.

 

Ha det!!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...