Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Smidig uppdatering


Starre

Rekommendera Poster

Hej alla!

 

Jag håller på att ta fram en hemsida åt en person och hans företag. Han önskar själv sköta de rent innehållsmässiga uppdateringarna av hemsidan.

Han har väl ganska genomsnittliga kunskaper om datorer och Internet, d.v.s. har varken kunskaper om hur FTP-program eller HTML fungerar.

 

Vilket är det smidigaste sättet att lösa det här på? Sidan är tänkt att ligga på ett "vanligt" webbhotell och killens egna dator är en "hemma-pc".

 

Tack på förhand!

 

[inlägget ändrat 2003-03-17 22:48:01 av Starre]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Vilket är det smidigaste sättet att lösa det här på?

 

 

Hej Starre,

 

Du behöver någon form av content management-system för att använda den engelska termen. Det finns en mäng sådana färdiga system för nyhetsuppdatering och för sidvisning. Titta dig omkring på tex http://php.resourceindex.com/Complete_Scripts/News_Posting/ för idéer och inspiration :)

 

 

.dune.

----------------------------------------------

push@A,$_ for reverse q.e...q.n.;for(@A){$_=unpack(q|c|,$_);@a=split//; shift@a;shift@a if $a[$[]eq$[;$_=join q||,@a};print $_,$/for reverse @A

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Tack för en bra länk! Där ser det ut att finnas en hel del. Alternativet är väl att skriva egna script för detta men det är komplicerat förstås. Jag får fundera lite på det här.

 

Någon som har ytterligare tips/länktips under tiden?

 

Poäng för ditt tips förresten.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...