Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Hans.

Grafik

Rekommendera Poster

Hans.

Har ett GeForce2 grafikkort som jag kopplat till en TV. Målet är att använda S VHS in och utgångar men får inte färg på TV-skärmen (endast gråskalan fungerar). TV-har S VHS-ingång via scart. Kopplar jag med en vanlig videokabel så fungerar färgen direkt. Hörde något om frekvensen. Kan denna ställas indivduellt för TV, men frågan är om det är detta som är problemet.

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Cariad

Om du får svartvit bild så är det nog så att din TV inte klarar S-Video signal, utan du får ställa om utsignalen till komposit.

 

Gör det så här: Högerklicka på skrivbordet, välj Egenskaper. Under fliken Inställningar väljer du Avanverat, och letar fram nView-fliken där. Det ser lite olika ut beroende på din drivrutinsversion, men leta upp TVn, och välj Egenskaper för denna. Där kan du ställa om utsignalen.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Weyland

Om du är 100% säker på att TVn tar svideo via en av scartingångarna (läs handboken och välj rätt ingång, brukar vara max en som funkar) så måste du ställa om detta i TVns menyer för den ingången. Dvs slå på svideo för den scartingången...

 

...annars är det nog som Cariad skriver.

 

.wey

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...