Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Grafik


Hans.

Rekommendera Poster

Har ett GeForce2 grafikkort som jag kopplat till en TV. Målet är att använda S VHS in och utgångar men får inte färg på TV-skärmen (endast gråskalan fungerar). TV-har S VHS-ingång via scart. Kopplar jag med en vanlig videokabel så fungerar färgen direkt. Hörde något om frekvensen. Kan denna ställas indivduellt för TV, men frågan är om det är detta som är problemet.

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Om du får svartvit bild så är det nog så att din TV inte klarar S-Video signal, utan du får ställa om utsignalen till komposit.

 

Gör det så här: Högerklicka på skrivbordet, välj Egenskaper. Under fliken Inställningar väljer du Avanverat, och letar fram nView-fliken där. Det ser lite olika ut beroende på din drivrutinsversion, men leta upp TVn, och välj Egenskaper för denna. Där kan du ställa om utsignalen.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Om du är 100% säker på att TVn tar svideo via en av scartingångarna (läs handboken och välj rätt ingång, brukar vara max en som funkar) så måste du ställa om detta i TVns menyer för den ingången. Dvs slå på svideo för den scartingången...

 

...annars är det nog som Cariad skriver.

 

.wey

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...