Just nu i M3-nätverket
Jump to content

bränna mandrake med nero


kaptenhaddock

Recommended Posts

kaptenhaddock

Hej!

jag har laddat ner mandrake 9.0 (3cds) från sunet och kollat md5sum att den stämmer. men när jag bränner ison med nero 5.5.9.9 så går det inte. eller rättare sagt den verkar bränna hela, men verkar inte kunna avsluta/stänga cdn. den hänger sig vid 100% och cdn står fortfarande och blinkar precis som om den bränner. jag har brännt den i 4x med en hp brännare som har funkat bra hittils i winxp sp1. jag provade även med cdrwin 5, men fick samma resultat, hängde sig på samma ställe... knasigt tycker jag. nån som har en idé?

brännaren är inte trasig eftersom jag har provat att bränna en annan iso och det gick bra...

 

Link to comment
Share on other sites

kaptenhaddock

Tack för svaret, men jag har fixat det...Om nån är intresserad så letade jag länge på internet och upptäckte att just den hp brännaren jag hade (8100i) inte kunde bränna mer än 78:30 min. Mandrake iso:n är på 695 mb eller motsvarande drygt 79 min. Men det gick att uppgradera firmware:n. Fast då fick man göra det med en sony-firmware eftersom hp inte tillhandahåller denna firmware.

 

Link to comment
Share on other sites

CJ Björkdahl

Kanske är det dax att kapten haddock köper en ny brännare? hp8100 är väl en ganska gammal maskin. Idag kan man köpa nya brännare (48x) för cirka 500:-

Nästan skamligt billigt.

 

MVH

pedagogen

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...