Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Problem med mikrofon


cadburus

Recommended Posts

Det är så att jag har ett soltek 75drv5 moderkort med integrerat ljudkort, men jag kan inte få mikrofonen att fungera. Om man kollar i enhetshanteraren så är det ett frågetecken bredvid multimediestyrenhet, och jag kan inte hitta några drivrutiner till det heller. Kan det vara det som gör att micken inte funkar? Jag har inte problem med nåt annat ljud utan bara mikrofonen, det r inte heller själva micken det är fel på, den fungerar.

 

Ha klurat ett tag och letat olika drivar men får det inte att fungera. Vore tacksam om jag fick hjälp med det. MVH Magnus

Link to comment
Share on other sites

Jag har drivrutiner till moderkortet på en skiva, så de är installerade. Men inte till multimediestyrenheten, nu vet ju inte jag om det är just det som gör att mikrofonen inte fungerar, jag gissar bara.

 

Link to comment
Share on other sites

Ok, men nu har man ju sällan en speciell drivrutin för mikrofoningången. :)En drivrutin jobbar mot ett ljudkort och drivrutinen ska ta hand om alla in- och utgångar på kortet. Eftersom du har ljud (i övrigt) så har du en drivrutin installerad.

 

Testade du drivrutinen jag pekade ut med länken?

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...