Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Danskar borde inte få ha kompilatorer...


Thomas Tydal

Recommended Posts

... yttrades av någon för en sex, sju år sen med anledning av att danska programmerare i allmänhet verkade satsa betydligt mer på finessrikedom än funktionalitet. Droppen var väl e-postprogrammet som hade inbyggd cd-spelare! Vid det laget var man nästan säker på att nästa version skulle ha inbyggd fjärrkontroll till brödrosten.

 

Men detta förfarande; att personer utvecklar hellre än bra förekommer tyvärr fortfarande. Och jag blir lite smått upprörd när jag ser att företag har lyckats anlita någon som inte förstår sig på det han/hon gör.

 

http://www.ica.se/FrontServlet?s=nathandel&state=nathandel&shopurl=http://icadirekt.ica.se/icadirekt/hoved/handleside.asp?newlogintest=1

 

De kör tydligen stenhårt med sina egna varor. Vågar inte använda radio buttons som oss andra.

 

Grattis Ica! Ni är härmed kvalificerade till Interface Hall of Shame: http://www.iarchitect.com/mshame.htm

 

// Tydal - som trots detta hoppas han blir insläppt på Ica i Mjölby i morgon.

Link to comment
Share on other sites

NumeriusNegidius

Hehe... ja, jag kommer inte ens in på webbplatsen. Efter att ha fyllt i postnr, så kommer jag till en tom sida. Nu kör jag Phoenix 0.3, så det är inte första gången en IE-specifik sida beter sig mysko. Det lustiga är adressen till den blanka sidan: ".../netscape_bug.asp". Menar de att det är en bugg som gör att det inte funkar i Netscape eller att det är Netscape som är en bugg? :)

 

Tillägg: Och så efter att jag gått och diskat och kommit tillbaka kom jag på att jag faktiskt såg det du menade! Hehe... ja, ologiskt är ett ord som passar in i sammanhanget! :)

 

/Nisse

---

”Trying is the first step towards failure” - Homer Simpson

 

[inlägget ändrat 2002-10-25 23:07:56 av NisseSthlm]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...