Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Fotoböcker!


mm5

Rekommendera Poster

Jag har köpt en digitalkamera där jag kan göra de flesta inställningarna manuellt om jag vill. Nu undrar jag om någon har bra tips på böcker eller/och hemsidor där jag kan lära mig allt om ljussättning, slutartider, fototeknik m.m. Jag har hittat boken "Foto min hobby" som verkar vara en bra grundbok, men det finns flera engelska böcker som är skrivna direkt till användare av digitalkameror. Vet inte hur jag ska göra, någon som kan tipsa?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Stefan Eklinder

Mm5!

 

http://butik.pagina.se/FB_Produkt.asp?art=20709

 

Lättpocket om digital fotografering

 

Lär dig mer om digitala kameror och hur du bäst använder dem. Du får lära dig hur en digital kamera fungerar, vad du bör vara uppmärksam på när du köper en kamera, hur du överför bilder till en PC, hur du förbereder bilder för utskrift eller Internet-publicering. Slutligen får du tips för att ta bättre bilder eller fixa de vanligaste tekniska problemen.

 

 

******************************

 

http://butik.pagina.se/FB_Produkt.asp?art=20698

 

Digitalkameran

 

Boken beskriver olika kategorier av kameror från enkla kompaktkameror till skannade storformatskameror för fotografering i ateljé. Även videokameror nämns. Författaren beskriver också hur man utnyttjar tekniken för att ta bättre bilder, undvika oönskad rörelseoskärpa, fula slagskuggor vid blixtfotografering etc. Bildspråk och bildberättande tas upp i ett kapitel, ljus och färger i ett annat.

 

---

/Stefan.E

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...