Just nu i M3-nätverket
Jump to content

ActiveX control


Patrik Corneliusson

Recommended Posts

Patrik Corneliusson

Hej!

 

Jag har gjort en ActiveX control (OCX). Och när jag kör den lokalt på min dator fungerar det perfekt, men när jag kör den från en annan dator i nätverket, så kommer ingenting fram.

 

Jag har kört filen genom "package and deployment wizard" för att få den till CAB. Men den vill inte komma igång ändå.

 

Några tips?

Link to comment
Share on other sites

Magnus Ahlkvist

Kolla dina säkerhetsinställningar i Internet Explorer. Kolla så att följande options är satta för zonen Internet alt. zonen Local Intranet, beroende på vad din Explorer anser att du är i för zon när du kör sidan med kontrollen på:

Download signed ActiveX controls: Enabled

Download unsigned ActiveX controls: Prompt

Initialize and script ActiveX controls not marked as safe for scripting: Enable

Run ActiveX-controls and plugins: Enable

 

--

En röst talade till mig och sade:

"Le och var glad, ty det kunde vara värre".

Så jag log, och jag var glad.

Och det blev värre.

 

Link to comment
Share on other sites

Patrik Corneliusson

Det kommer inte upp någon information om felet i det programmet när jag kör hemsidan.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Patrik Corneliusson

 

 

Om jag plockar bort mitt classid= från objektet och alltså endast kör med codebase blir det samma fel även lokalt.

 

Det kommer upp en liten fyrkant med ett rött kryss i.

 

ActiveX-kontrollen har en annan activeX-kontroll i sig. Men det skall väl inte ha med saken att göra? När jag kör den genom p&d wizard så frågar den ju vad jag vill ha med, och jag kör rubbet.

 

Tips?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...