Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Kan inte administrera tjänsten SMSgrupp


Recommended Posts

ChristerE

Har testat flera gånger under dagen att logga in för att administrera en sms-grupp. Alla gångerna med felmeddelandet "Whoops, looks like something went wrong". Har testat med olika webbläsare och i olika datorer.


Skulle nu ikväll informera om problemet via deras kontaktformulär, men får då felmeddelandet "{"status":"error","errors":["topic","message","email"]}". Hittar ingen mejladress att använda i stället.


Någon mer som administrerar en sms-grupp och har råkat ut för samma sak? Någon som har möjlighet att testa? Någon admin av en sms-grupp som inloggningen fungerar för?


Det handlar alltså om https://smsgrupp.se/. Jag väljer "Logga in", anger mobilnumret som används för att administrera några sms-grupper och klickar "Logga in". En sida för att bekräfta med en pin-kod visas. En pin-kod kommer till mobilen, anger pinkoden och klickar Bekräfta, och då kommer felmeddelandet "Whoops, looks like something went wrong".


Kontaktformuläret hittas under "Kontakta oss" (https://smsgrupp.se/kontakt), men när jag skickar ("Skicka Feedback") så visas felmeddelandet "{"status":"error","errors":["topic","message","email"]}"


Att skicka och ta emot gruppsms fungerar, och det är ju bra, men jag skulle behöva administrera grupperna också.
 

Link to comment
Share on other sites

Cecilia

Jag prövade med kontaktformuläret och fick också felmeddelande.

Link to comment
Share on other sites

ChristerE

Tack! Då är det nog inget mer jag kan testa själv för att lyckas logga in. Gissar att problemen med inloggning för administration och meddelanden via kontaktformuläret hör ihop.

Link to comment
Share on other sites

Thirteen

Av facebooksida och twitter att döma så har man inte varit så aktiva under några år.

Link to comment
Share on other sites

ChristerE

Går de i konkurs hoppas jag tjänsten kan drivas vidare av någon annan. Trots det "enkla" sms, eller just på grund av, fungerar tjänsten bra för snabba korta meddelanden för olika grupper. I bostadsrättsföreningen där jag bor använder vi tre sådana sms-grupper. En för styrelsen och så ett par till.


Har företaget, SMSgrupp, inte varit så aktiva så fungerar i alla fall tjänsten, gruppsms'en. Men grupperna behöver också administreras ibland, har gjort det tidigare i år och då fungerade det.


Som jag förstår det tjänar de sina pengar på mobiloperatörer som väl då tycker att det är en bra tjänst.


https://smsgrupp.se/om

https://www.telia.se/privat/telefoni/tjanster/produkt/smsgrupp


Som jag skrev tidigare så har jag inte hittat någon mejladress till SMSgrupp. Men hittade idag en mejladress till Supertext, som är ägare (delägare?) till SMSgrupp, så jag mejlade Supertext i hopp om att de vidarebefordrar informationen till SMSgrupp.
 

Link to comment
Share on other sites

ChristerE

Det går fortfarande inte att logga in via smsgrupp.se, men det fungerar på ett par webbplatser för appen Supertext.


För att chatta i grupp så räcker det med att använda sms, men det finns också en app att använda. Och på ett par webbplatser om appen så går det också att logga in för att administrera sms-grupperna. Samma sms-grupper men alltså olika användargränssnitt för att administrera dem. Vilket ju är bra nu när det inte fungerar via smsgrupp.se, fast det är tänkt att fungera.


På båda webbplatserna om Supertext står det:
"Du kan fortfarande logga in som vanligt på smsgrupp.se och hantera dina grupper."

https://www.thesupertext.com/

https://getsupertext.com/

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Create New...