Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Mycket svagt blinkande Ikea trådfri


.M
 Share

Recommended Posts

Jag har en Ikea trådfri i taklampan i sovrummet och när jag nyligen skaffade mörkläggningsgardiner så det blir galet mörkt i sovrummet så märker jag att lampan periodvis blinkar väldigt svagt när jag stängt av den. Stängt av med Trådfri kontroll, inte lampknapp på väggen. Om det inte vore för att jag fått det  så mörkt och att jag ser lampan underifrån och  liksom inte igenom lampskärmen utan under lampskärmen, så hade jag nog aldrig märkt det. För det är väldigt svagt den blinkar.

 

Jag vet att andra här på forumet har trådfri, är detta något ni märkt och fungerat över? Det kan ju hända att det är by design, men lika bra att fråga tänkte jag.

Link to comment
Share on other sites

Cecilia

Jag har inte observerat det men så har jag inte sett Trådfri-lamporna på det sätt du beskriver för de är i hallen och köket och i båda fallen är det heltäckande skärmar.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Mikael63

Jag har en trådfri som sänglampa och även om jag inte tittar in mot ljuskällan skulle jag kunna göra det. Har inte märkt av detta men ska ligga vaken i natt och spana ;)

 

Jag har en "arbetsbelysning" monterad långt ner på husknuten där den lyser upp en trapp från trädäcket. Den lampan blinkar till med full effekt (men väldigt kort tid) någon gång då och då trots att jag bryter nätspänning före drivdonet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Create New...