Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Söker full stack utvecklare till innovativt startup


Jonas.G
 Share

Recommended Posts

Vi söker en teknisk medgrundare och systemutvecklare som vill hoppa på ett spännande och samhällsnyttigt startup som vill revolutionera integrationsarbetet. Du kommer att jobba tillsammans med två unga och drivna killar som har under de två senaste åren kartlagt Sveriges integrationsarbete och skapat en MVP som visat på ett stort behov och intresse. Vi är redo möta det stora intresset nationellt och är i behov av en kunnig och driven systemutvecklare.

Vi söker någon som brinner för att göra samhällsnytta i sitt arbete med hungern att konstant vilja lära sig mer. Du behöver nödvändigtvis inte ha lång erfarenhet på arbetsmarknaden eller ett imponerande CV, men vi förväntar oss ett stort driv, bra kommunikationsförmåga och grymma programmeringskunskaper.

Företaget är ett Edtech bolag som skapar digitala lösningar inom den sociala sektorn. Företaget har inriktat sig i att digitalisera integrationsprocessen för nyanlända med hjälp av en information- och lärplattform som hjälper nyanlända med deras etablering och myndighetsärenden. I dagsläget ligger fokuset i att ta fram ett heltäckande system som kompetensutvecklar, kartlägger och följer upp nyanlända och andra människor som befinner långt ifrån arbetsmarknaden. Företaget har kunder i Stockholm inom den offentliga och privata sektorn.

Tveka inte på att kontakta mig med frågor kring arbetet.

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...