Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
dda

RAM lost...?

Rekommendera Poster

dda

Hej,

 

Har installerat XP prof pa en dator med 128 Mb RAM och 700 Mhz Celeron.

Man ser de 128 när man är i BIOS. Men när jag är inloggad i XP och kollar pa "this computer" star det bara 56 Mb Ram..... Och den är väldigt slö...Kan det bero pa att XP är känsligt för halvbra RAM och bara använder det RAM som verkar fungera?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
brorsan

Jag tror jag läste nåt om det där på tomshardware, har för mig att han hade samma problem. Kolla på http://www4.tomshardware.com/consumer/01q3/010803/index.html Det är hans recension av XP, den kanske kan hjälpa dig.

 

 

.:def:.

http://pirates.dyndns.org

Up and running on SuSE Linux :)__________________________________________________

"The probability of someone watching you is directly proportional to the stupidity of your action"

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
NordicOne

Nej, du har säkert en beta av Windows XP

-----------------------------------------------------

"Very little is needed to make a

happy life; it is all within yourself,

in your way of thinking."

-Marcus Aurelius Antoninus

----------------------------------------------------

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...