Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
bjogi

Problem med "Delning i närheten och Bluetooth"

Rekommendera Poster

bjogi

Jag har 4 Win10 datorer, alla uppdaterade och välfungerande och inte mer än 3 år gamla. Jag inte kan få "Delning i närheten" att fungera. Endast på en av datorerna (SurfacePro 4) finns rutan i "Åtgärdscentret", den saknas helt i de övrigas. Jag har också problem med att Bluetooth-parkoppla och ansluta datorerna, hänger det ihop med delningsproblemen?. Enstaka enheter kommer upp under "Andra enheter" i  "Bluetooth och andra enheter" men inte alla. Det står att den är kopplad men inte ansluten! De är alla i samma nätverk. Skicka och ta emot filer misslyckas.Jag har läst på på internet och gjort allt som föreslagits men ändå inte lyckats. Finns det fler tips?  Det är ju en bekväm funktion.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
vertpre

Kan du se rutan i Åtgärdscenter om du klickar på Utöka eller högerklickar i mörka delen av Åtgärdscenter och Redigera-Lägg till?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
bjogi

Tack, det funkade! Det här med högerklickande har jag inte tagit till mig! (Vänsterhänt!). Varför är det inte det första tipset man får när man söker på internet! Finns det något lika enkelt knep för Bluetooth-anslutningen?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...