Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Tomas E

LÖST Sony Multiscan E250 - till återvinningen, eller?

Rekommendera Poster

Tomas E

Har en helt felfri 17" Sony Multiscan E250 CRT-skärm som inte använts på flera år. Frågan jag ställer mig är om det finns något intresse för en så pass gammal och tung skärm. Är det någon idé att ens lägga ut den på blocket? Å andra sidan kanske någon bildbehandlare jublar, den nya sortens skärmar återger ju inte färger på samma sätt oberoende av var man sitter i förhållande till den. Vore den inte så förbaskat tung och klumpig skulle jag spara den som reservskärm, men just nu är den bara i vägen. Det känns synd att behöva kassera helt felfria prylar.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Monshi

Tror nog du knappt kan skänka bort den. Det finns så mycket bättre LCD-skärmar idag att den där befinner sig i värdelösa stadiet innan den blir antik.

Visst i vissa fall så är CRT-skärmar vinnande men nej idag har de inte en chans.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Tomas E

Som jag trodde och befarade då. Återvinningen nästa så får de göra vad de vill med den, det finns en butik där som säljer en del av det som kommer in. Kanske får någon nytta av den, i bästa fall. 🤞

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Laso

Håller helt med Monshi, en gammal otymplig CRT-skärm är bara historik idag, speciellt när 17 tum idag anses som väldigt liten skärmstorlek.

Dom passar bäst hos återvinningen. Men visst, testa med att skänka den till denna butik, så får du se om dom tar emot den, gör inte ens dom det, så vet du...

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...