Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Internet Explorer uppdatering!


Törntagg

Recommended Posts

Efter att gång efter annan ha fått uppmaningen att installera en senare version av Internet Explorer så föll jag till föga i dag, och har skridit till verket. Efter att ha gjort efter alla konstens regler som anbefallts, kan jag lik förbannat inte se att jag fått in Internet Explorer 11, som är den senaste jag skulle kunna tillägna mej. Jag har försökt göra om hela proceduren ett antal gånger och fått  besked om att det var gjort redan. Men som sagt - det som finns är den gamla versionen - fortfarande. Hur ska man göra med detta? Måste man avinstallera IE över huvud taget för att få in den nya uppdaterade?? 

Link to comment
Share on other sites

Vad har du för Windows-version?

Vad har Internet Explorer för version om du i menyn väljer Om Internet Explorer?

Link to comment
Share on other sites

Joodå, jag har Windows 7, och det var det inga problem med. Som sagt så tänkte jag uppdatera till IE 11, och det var det inte heller några problem med.

Link to comment
Share on other sites

Förlåt, nu hänger jag inte med alls :(

Menar du att du inte längre har problem med att uppdatera till Internet Explorer 11 eller missförstår jag något i inlägg 3?

Link to comment
Share on other sites

Det såg alltså helt OK ut med uppdateringen, det är bara det att när jag sen ska använda den nya versionen så ser det fortfarande ut som att det var den gamla!  Jag hade för det första räknat med att själva ikonen skulle ändrat utseende eller åtminstone visat att det hänt något. När jag sedan klickar på egenskaper för IE så står det att den är skapad 2015-02-23 och senast ändrad samma datum, vilket det inte borde stått om den verkligen ändrats!

 

Jag har hållit på och mixtrat med detta även i dag, och då jag gick in på de standardprogram som finns, så står det faktiskt beträffande IE: " I Internet Explorer 11 kan du surfa både enklare och säkrare,,," etc etc. Och "ange det här programmet som standardprogram" vilket jag också gjort. Det verkar alltså trots allt som att det finns i datorn och är det som gäller. Jag irriterar mig dock fortfarande på att ikonen ser likadan ut som förut och att den inte visar på nån som helst uppdatering.

Link to comment
Share on other sites

Det är väl ingen större synlig förändring mellan t ex Internet Explorer 10 och 11 utan det är ju sånt som hänt i bakgrunden, t ex snabbare sidvisningar och förbättrad säkerhet.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...