Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
reppson

fråga om ljudkort

Rekommendera Poster

Hej.

 

Måste man inaktivera det integrerade ljudkortet i bios när man sätter i ett externt? jag chansade på att det var så. och satte sedan in det externa som inte är direkt nytt.  Windows 10 verkade dock inte veta av det nya kortet, jag fick inget meddelande om att ny hårdvara är installerad så det kan ju vara för gammalt för att funka med win 10. Soundblaster X-fi   Extreme fidelity.

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Du lär behöva drivrutin och programvara. Kolla om du hittar detta för Windows 10 här, annars så prova med drivrutiner för Windows 8 eller Windows 7 http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=493&subCatID=494&prodID=14000&prodName=X-Fi%20Fatal1ty&subCatName=Sound%20Blaster&CatName=Fatal1ty+Pro+Gaming&VARSET=prodfaq:PRODFAQ_14000,VARSET=CategoryID:493

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Du lär behöva drivrutin och programvara. Kolla om du hittar detta för Windows 10 här, annars så prova med drivrutiner för Windows 8 eller Windows 7 http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=493&subCatID=494&prodID=14000&prodName=X-Fi%20Fatal1ty&subCatName=Sound%20Blaster&CatName=Fatal1ty+Pro+Gaming&VARSET=prodfaq:PRODFAQ_14000,VARSET=CategoryID:493

Ja det fanns till tian Härligt. Skall göra ett nytt försök med kortet  i helgen

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...