Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
lsjonsson

Pokémon

Rekommendera Poster

Hehe, ja, det är lite knäppt. Men det kommer snart gå över, snart börjar skolorna, snart kommer kylan. Till oktober månad har de flesta minskat sitt spelande markant.

 

Så bra för samhället som detta spel är har nog inget annat varit. Inte i samma omfattning.

Man ser ungar som är ute och promenerar/cyklar. Inte ovanligt att en förälder är med, spelar med barnen, tillbringar tid med dem.

Det finns de som berättat som torgskräck, aspergers, liknande som nu vågar sig ut.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tyckte anslaget var bra. Läste något på nätet om en kyrka där ungarna utan någon respekt sprang in och letade efter monster. Kanske är samma. Tycker personligen att  hela Pokemon hypen är fånig. För redan innan kunde folk inte förflytta sig via bil, cyckel eller gående utan att använda telefonen. Folk kan inte låta bli att stirra ner i dem var de än går och står så hur är det inte nu då? Kan man år 2016 leva utan att upprätthålla existensberättigande för en telefon? Nä, tror inte det.

 

För att inte låta så gnällig kan jag avsluta med en sak jag hörde på radion för någon vecka sedan. Radio prataren påstod han hade fått något delat på fejjan. En kvinna menade att "Pokemon Go är inte så farligt, vänta bara tills de lagt in Super Mario Cart i GPSen".

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...