Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Pokémon


lsjonsson

Recommended Posts

Hehe, ja, det är lite knäppt. Men det kommer snart gå över, snart börjar skolorna, snart kommer kylan. Till oktober månad har de flesta minskat sitt spelande markant.

 

Så bra för samhället som detta spel är har nog inget annat varit. Inte i samma omfattning.

Man ser ungar som är ute och promenerar/cyklar. Inte ovanligt att en förälder är med, spelar med barnen, tillbringar tid med dem.

Det finns de som berättat som torgskräck, aspergers, liknande som nu vågar sig ut.

Link to comment
Share on other sites

Tyckte anslaget var bra. Läste något på nätet om en kyrka där ungarna utan någon respekt sprang in och letade efter monster. Kanske är samma. Tycker personligen att  hela Pokemon hypen är fånig. För redan innan kunde folk inte förflytta sig via bil, cyckel eller gående utan att använda telefonen. Folk kan inte låta bli att stirra ner i dem var de än går och står så hur är det inte nu då? Kan man år 2016 leva utan att upprätthålla existensberättigande för en telefon? Nä, tror inte det.

 

För att inte låta så gnällig kan jag avsluta med en sak jag hörde på radion för någon vecka sedan. Radio prataren påstod han hade fått något delat på fejjan. En kvinna menade att "Pokemon Go är inte så farligt, vänta bara tills de lagt in Super Mario Cart i GPSen".

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...