Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Katri

Backendutvecklare sökes till Blocket

Rekommendera Poster

Vi på Blocket behöver nu stärka upp vårt härliga gäng med en vass programmerare med fokus på backend.

 

Om rollen

Som backendutvecklare på Blocket kommer du att jobba mycket med att utveckla API, databasarbete samt affärslogik. Vi jobbar tvärfunktionellt och består av både frontend- och backendutvecklare samt produkt- och affärsutvecklare. Du kommer jobba nära frontendutvecklare, vara delaktig i att ta fram nya produkter samt förbättra befintlig funktionalitet på mobil och desktop. Vi gillar att utmana oss själva och lägger stor vikt vid att det ska vara kul att gå till jobbet. Blocket är en informell arbetsplats med korta beslutsvägar.

 

Varför jobba på Blocket?

Blocket är en av Sveriges mest besökta webbplatser och är därför en mycket spännande produkt att jobba med. Det är också en teknisk utmaning att få Blocket att fungera eftersom många använder sajten samtidigt och det är mycket data att bearbeta. Just nu står vi inför många roliga utmaningar och du kommer få vara med om att ta fram spännande funktioner för Blockets kunder. Vi tycker om att jobba med varandra och ser fram emot vår årliga utlandskonferens.

 

Din profil

Vi förväntar oss att du har jobbat minst ett par år med professionell programmering och har mycket goda kunskaper inom Python, Webtekniker (HTTP, JSON, API:er) samt SQL. Du vet hur man hanterar stora datamängder med SQL. Meriterande om du även har kunskaper inom C och PHP.

 

Vi tror även att du passar bäst in hos oss om:

 

- Du gillar att jobba i grupp och att dela kunskaper med dina kollegor

- Du har ett tydligt kvalitetstänk och jobbar gärna med automattester

- Du jobbar prestigelöst och fokuserar istället mer på att klara av utmaningar

- Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift

 

Om Blocket

Blocket är ett teknikbolag och erbjuder en innovativ, avslappnad miljö i öppet landskap. Fokus ligger på att skapa en trygg arbetsplats där du kan känna dig som hemma. På Blocket har vi hackdays där utvecklare får möjlighet att uttrycka sin kreativitet. Bland annat får du tillgång till förmåner såsom privat sjukvårdsförsäkring, SATS-kort och gratis massage. Blocket har som målsättning att bli Sveriges bästa arbetsplats och jobbar med ett kontinuerligt förbättringsarbete. Blocket ingår i Schibsted koncernen tillsammans med bland andra Prisjakt, Aftonbladet, Hitta.se och Svenska Dagbladet. Dessutom är vi väldigt stolta över vårt miljöarbete, http://blocketsklimatnytta.se/.

 

Vill du jobba med din hobby tillsammans med likasinnade kollegor?

Tveka inte att söka denna tjänst! För mer information om hur det är att jobba på Blocket kolla här: blocket.se/karriar.

 


Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...