Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Designförslag på var jag ska placera knapparna och utseende?


connectingphotos

Recommended Posts

connectingphotos
Håller på att göra om min webbsida till responsiv design (mobilanpassad) men behöver designförlag på knapparna ”Download all photos”, ”Delete room” och upload photos (drag or select photos i desktopversionen).

 

Såhär ser ser sidan ut på datorn

 


 

Jag är rätt nöjd med upload, drag n drop på vänster sida. Dock är jag osäker på knapparna ”Download all photos” och ”Delete room” högst upp. Ser de för blaffiga ut? Tips på bättre design?

 

 

Såhär ser sidan ut på en tablet

 


 

Eftersom tablet inte har drag n drop måste jag få in en knapp upload. Förmodar denna passar bäst uppe vid download photos och delete room. Dess två knapparna ser dock riktigt hemska ut på en tablet. Tips om omdesign?

 

 

Så här ser den ut på en telefon

 


 

Om möjligt ännu värre. ”Download all photos” och ”Delete room” blir ännu blaffigare och tror inte det räcker med att bara göra dem mindre. Dessutom måste jag få till en upload-knapp som ser bra ut på telefon med.

 

 

Knapparna ”Upload”, ”Download all photos” och ”Delete room” är väldigt centrala så det är viktigt att de är tydliga och begripliga för mindre datorkunniga personer. Dock ska det så klart ändå smälta in. Det jag behöver hjälp med är designförlag (utseende och placering) för dessa knappar för desktop, tablet och smartphone. Vill någon göra en snabb skiss i PhotoShop hade det varit fantastiskt.

Link to comment
Share on other sites

Spontant, ta bort texten på knapparna, gör dem mindre, lägg eventuellt till popup med förklarande text men även det är nog inte nödvändigt.

Symbolerna är kända och tydliga, alla vet vad de betyder.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...