Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Gratisversionen av w10 kan man bränna den på en skiva hemma


__TL__

Recommended Posts

Den version man får av microsoft om man har w7, w8.1. Kan man få den som ISO-fil så att man kan bränna den på CD om datorn skulle krasha, så att man sen kan göra en ren installation. Man vill ju också kunna ha en helt ren installation utan massa filer från förra operativsystemet som ligger och tar plats. Kommer det att gå. Hoppas på ett utförligt svar MVH Tuggan

Link to comment
Share on other sites

Flyfisherman

Jag citerar mitt eget inlägg #48 i denna tråd.

 

NH - Microsoft berättar vilken version av Windows 10 du kan få gratis

Några frågetecken kvarstår dock, som Microsoft förhoppningsvis kommer att räta ut framöver, .Bra påpekat i artikeln.

Ur den artikeln på NH (NordicHardware) citerar jag följande text:

 

Trots Microsofts förtydligande återstår ett flertal viktiga svar på frågor kring Windows 10. Microsoft har exempelvis inte bekräftat om användare får tillgång till en licenskod för Windows 10 eller hur ominstallation ska genomföras när en uppgraderad dators hårddisk går sönder. Med bara ett par månader kvar till lanseringen av Windows 10 kan vi hoppas på att svaren på dessa frågor kommer snart.

 

 

Så allt är inte helt glasklart ännu som det verkar, ifall nu inte Microsoft släppt ut ny information om hur det skall fungera med iso filer, licensnycklar och annat.

Mvh

Link to comment
Share on other sites

Enligt vad jag har läst får man under uppgraderingen ett val där man kan välja om ens filer, program mm ska behållas eller tas bort.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...