Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Kontoproblem W 8.1


kelby

Recommended Posts

Loggar in från låssidan med 4 siffror och blir då välkomnad och kommer till appskärmen. När jag öppnar "STORE" och vill installera ett gratisspel dyker bifogad skärmbild upp där jag skall verifiera mailadressen genom att öppna mailet som skickats från microsoft. Finns inget mail att öppna och klickar jag på "SKICKA IGEN" kommer det fortfarande inget mail.
Försökte ringa microsoft support men det kan man glömma går inte att få prata med någon kunnig supportperson. Fick istället skicka en supportfråga via mail där man sade sig svara inom 24 timmar.

Fick svar inom 24 timmar där "Ivan" sade sig kollat kontot och inte hittat något fel så det borde fungera. Vad bra, nu skulle det installeras spel. Vad besviken man blir när det är precis som tidigare. Eftersom "Ivan" sa att om det inte fungerade skulle jag skriva så detaljerat som möjligt och skicka igen. Nu har tiden gått ut utan något svar så nu vänder jag mig till E-forum där det kanske är någon som har lösning på problemet. 

post-39379-0-14907300-1395341395_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Flyfisherman

Ja fast du har du angett Gmail som din epostadress?
Har för mig att man måste ha ett Microsoft konto som login på Microsoft Store.

 

Men jag har också för mig att det går att koppla Gmail till detta Microsoftkonto - där kan säkert någon rätta mig om jag har fel.

 

Men börja med att kolla in dessa:

http://windows.microsoft.com/sv-se/windows/user-accounts-faq#1TC=windows-8

http://windows.microsoft.com/sv-se/windows/create-user-account#create-user-account=windows-8

Samt skapa ett MS-konto (gratis) https://signup.live.com/signup.aspx?wa=wsignin1.0&rpsnv=12&ct=1395421610&rver=6.1.6206.0&wp=SAPI&wreply=https:%2F%2Faccount.live.com%2Fsummarypage.aspx&id=38936&bk=1395421610&uiflavor=web&uaid=e118bd8807d94fe8be3f50e3741a3fa8&mkt=SV-SE&lc=1053&lic=1

Link to comment
Share on other sites

Tack Cecilia och Flyfisherman för era tips men alla länkar har jag besökt, även kollat skräpposten. Fick svar från Microsoft (mail) men det var bara en massa länkar till sidor jag redan varit inne på.

För att göra det enkelt skapade jag ett annat konto med en @outlook.com adress och nu fungerade e-posten, STORE-mappen m.m. Mailadressen enligt bif. fungerar ju som tidigare.

Ha det....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...