Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Problem med fönsterstorleken


FluH

Recommended Posts

Varje gång jag öppnar en fil, en mapp eller ett program begränsar sig fönsterstorleken i Windows till halva skärmen horisontellt. Jag får alltså varje gång dra ut fönstret så att det täcker hela skärmen (23 "). Detta tröttnar man snart på. Jag vill minnas att det fanns vissa knep i tidigare Windows, exempelvis Shift+Ctrl+Alt eller att stänga fönstret via Arkiv ett antal gånger. Men hur gör jag i Windows 8? Dessa halva fönster verkar ha låst sig för tid och evighet...

Link to comment
Share on other sites

Det fungerar inte. Detta var det första jag försökte med. Jag har aldrig varit med om någonting liknande. Nästan inga fönster öppnas i maximal storlek, utan jag får hela tiden dra ut dem.

Link to comment
Share on other sites

Fönstret upptar halva skärmytan horisontellt, dvs nedre kanten på fönstret ligger mitt på skärmen. Varje gång jag öppnar ett fönster måste jag alltså först dra ned denna kant för att få ett helt fönster som täcker hela skärmen.

Jag har nu försökt mängder av olika sätt att komma tillrätta med problemet och frågat många, men ingen har en lösning. Jo, man har lösningar för Windows Vista och Windows 7, men inte för Windows 8.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Problemet är löst!

 

Efter att ha dragit ut fönster hundratals gånger :( har tydligen Windows 8 "lärt sig" att när jag öppnar fönster ska de öppnas i maximal storlek. :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...