Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Fil går inte att ta bort...


Hans  Peter

Recommended Posts

Jag har WIN XP och gjort en säkerhetskopia av min HD till en extern HD. Nu vill jag ta bort den gjorda säkerhetskopian från den externa HD:n genom att kasta filerna på vanligt sätt. Men det går inte. Jag får ett meddelande att mappen megazine inte är tom (se bifogad bild). Jag skickar med en bit av Utforskaren också om det kan hjälpa någon. Undermappen till mappen megazine (den som heter megazine.swf) är tom. När jag högerklickar på den får jag den meny som finns längre ner på sidan. Och den är ju inte lik det som normalt kommer upp. Har någon en idé hur jag får bort filen (och därmed också resten)?

/hans peter

 

megazine.doc

Link to comment
Share on other sites

Det är filen megazine.swf som inte går att ta bort. Som du ser av menyn som jag skickade med finns det inget Ta bort.... Det går inte heller med krysset på menyraden upptill eller med Ctrl X.

/hans peter

Link to comment
Share on other sites

Om det inte funkar med Mikael63 förslag måste du kanske boota upp datorn med Linux och radera den den vägen - fick själv göra det nyligen ds

Link to comment
Share on other sites

Tack för alla goda råd. Vet dock dessvärre inte nu vilket som hade hjälpt. Jag tog nämligen tjuren vid hornen och formaterade om disken och då försvann förståss problemet. Men tack i alla fall.

/hans peter

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...