Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Doodle-alternativ?


Emman

Rekommendera Poster

Hej

 

Jag delar ett månadskort för buss tillsammans med några andra. Vi behöver ett "internet-verktyg" för att kunna se när någon av oss behöver använda detta kort. Det hela bör vara väldigt enkelt uppbyggt och ha en trevlig funktionalitet även i mobilen.

Har testat att skapa en sån funktion med Doodle, se: http://doodle.com/a4fe8hprrh6zaqim, men det är alldeles för jobbigt att scrolla sig fram till en dag långt fram och sidans mobilformat är inget vidare alls. Vilka alternativ skulle ni föreslå? Vet något alternativ som är en app kan jag överväga det också.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Ett litet förtydligande till videon ovan. Det förutsätter ju att alla som skall dela på busskortet har ett google-konto Jag skulle sedan skapa en ny kalender för själva busskortet och ge alla användare rätt att lägga till poster i den kalendern. Till den kalendern skulle jag sedan skapa en länk för att kunna bädda in den på en hemsida som denna: http://brfmasangen.se/kalender.htm Varför då? Jo för att jag tror inte att alla användare är intresserade av att i sin kalender alltid se alla poster för andras nyttjande av det där busskortet. Med en länk till kalendern via en sida på nätet så skulle alla ändå snabbt och enkelt se den där busskortsbokningskalendern, och om kortet var tillgängligt då man önskar använda det. Det finns flera olika logiska upplägg på detta, men det var ett alternativ.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...