Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Google Chrome har slutat att fungera


Torparn61

Rekommendera Poster

För någon månad sedan slutade Google Chrome att fungera på min dator.

Vad jag vet, så har jag inte ändrat eller gjort någonting.

Avinstallerade det och hämtade en ny version, som jag installerade.

Resultat? Jo, det fungerar fortfarande inte!

Om jag t.ex. skriver en webadress eller trycker på ett bokmärke, så

blir sidan helt vit, förutom det blåa högst upp, i flikfönstret snurrar

det och det står "Laddar".

Men sidan visas aldrig, den kan stå så där hur länge som helst.

 

Någon som har någon idé om vad som kan vara fel??

 

Tacksam för all hjälp.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
  • 3 veckor senare...

kungmats: Jag har kollat brandväggen, och där verkar det inte vara blockerat.

Har AVG som virusprogram, varit där och kollat, men vet inte var det kan finnas (är inte speciellt kunnig).

Någon som har tips på var i AVG som jag ska kolla?

 

Cecilia: Ja, jag har gjort som det står där, och en ny profil skapas, men det hjälper ändå inte.

 

Är ordentligt besviken, tycker att Chrome är en bra webläsare, men skiten fungerar ju inte.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Något tips på http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=sv&answer=113910 som hjälper?

Eller https://productforums.google.com/forum/?fromgroups=#!topic/chrome/CCbmss2mkGA ?

 

När det gäller AVG kan du kanske starta en genomsökning av datorn och se om AVG reagerar på något.

Redigerad av Cecilia
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×
×
  • Skapa nytt...