Just nu i M3-nätverket
Jump to content

NAS vill ej autoansluta...


MagnaWolf

Recommended Posts

Hej.

Har en Western Digital MyBook World och jag använder Windows 7. Problemet jag har är att OS tappar kontakten med NAS:en vid uppstart. Jag är tvungen till att skriva in användarnamn och lösenord varje gång för att kunna komma åt den. Hur löser jag detta?

Link to comment
Share on other sites

Funkar det efter att du har loggat in där en gång och sen lämnar datorn på, eller måste du skriva in användare och lösenord varje gång du ansluter till den?

Link to comment
Share on other sites

Funkar det efter att du har loggat in där en gång och sen lämnar datorn på, eller måste du skriva in användare och lösenord varje gång du ansluter till den?

Om jag har startat upp datorn och skrivit in användarnamn och lösenord så håller den kontakten med NAS:en men inte om jag startar om datorn...

Link to comment
Share on other sites

Har du samma användarnamn/lösenord på datorn och din NAS?

Behöver inte logga in på datorn för att komma åt resten av nätverket, bara NAS.
Link to comment
Share on other sites

Kontollpanelen->User Accounts(eller motsv)->Credential Manager.

 

Lägg in IP-addr, användarnamn, lösen.

 

Sedan skall det funka.

Link to comment
Share on other sites

Kontollpanelen->User Accounts(eller motsv)->Credential Manager.

 

Lägg in IP-addr, användarnamn, lösen.

 

Sedan skall det funka.

Funkar tyvärr inte. Så fort jag startar om datorn så står det att det inte går att återansluta nätverksenheter.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...