Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Julian Assange - Wikileaks


Guest

Recommended Posts

Hej!

 

Det är ju synnerligen praktiskt att Julian Assange åtalas för våldtäkt. Amerikanarna har säkert betalt de två kvinnorna för att de ska anmäla honom. Kvinnorna lär bli rika på kuppen. Konspiratorisk åsikt men va f-n... vad är oddsen för att anklagelserna skulle vara sanna? Det är hans Wikileaks som är problemet och då passar det ju att sätta dit honom för något annat.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jänkarna behöver inte betala den manshatande kvinnan som gjort anmälan, hon är så driven av sin egen vridna världssyn alldeles på egen hand.

Det finns en hel del att läsa om hennes samröre med USA, utvisning från Cuba, sin fanatiska förmåga att polisanmäla män för övergrepp om och om igen, på de mest otroliga och lösa grunder att man storknar. Det har skrivits om henne både i svensk och internationell press, sedan är det bara att googla hennes namn och välja och vraka.

 

Du kan ju börja med denna intressanta text. Hur du tolkar den är upp till dig, men det väcker helt klart intressanta frågor

 

http://www.samtycke.nu/2010/09/fallet-assange-uppgifter-raderas-om-och-om-igen/

Link to comment
Share on other sites

Konspirationsteorier är härliga, men ibland behöver det inte vara mer komplicerat än radikal feminism och den gamla devisen "hell hath no fury like a woman scorned"

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...