Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Köpa Capture card


Rekommendera Poster

Är du bara intresserad av att spela in video i standardupplösning kan du köpa ett TV-kort med videoingång. Det fungerar utmärkt. Här finns många olika varianter att välja mellan. Hauppage och Leadtek är de vanligast förekommande. Pinnacle är också en men är uppköpta av Hauppage idag.

Jag använder ett Leadtek-TV-kort i min dator och det fungerar utmärkt i Windows 7 64-bitars. Enligt Leadtek skall det enbart ha stöd i Vista men när jag använde Vista kraschade min dator. Det gör det inte med Windows 7.

 

Det här kortet har jag idag:

 

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=62288

 

Du kanske kan hitta ett motsvarande som klarar dina krav med utgångspunkt från mitt.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Men jag har vista och jag vill inte att det ska krascha när jag kör, har du något annt tips som funkar med vista? Finns det något bra som spelar in i HD?

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det kort jag har finns inte att köpa i mer än en butik idag. Min tanke var att du skulle få en idé om vilken typ av kort du kan använda.

Jag har själv tittat på ett nytt TV-kort som klarar av att spela in i HD men inte hittat något som passar mig. Kan inte ge dig något bra förslag på ett sådan p.g.a. det.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nu har jag kikat runt igen och hittat ett kort som verkar vara ett sådant du efterfrågar. Det här kortet kan passa dig men det verkar svårt att få tag i:

 

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=28Lcz3dpU6drFp7B&templete=2

 

Kortet har stöd för såväl analog som digital TV-signal. Det tar emot HDTV också och kan spela in i HD (H.264). Tycker själv att det verkar så intressant att jag skall kika närmare på det.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×
×
  • Skapa nytt...