Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Data skärmen stänger av sig vid uppstart


gson81

Rekommendera Poster

När jag startar upp datorn och windows så sätter sig data skärmen på energisparande lägge och sen när windows är upp startat så hoppar dataskärmen på igen.
Jag har också tv inkopplad och det är till hdmi uttaget.
Tv står på skärm nummer 1 och data skärmen är nummer 2, hur kan man ändra det till nummer ett så att man ser allt på den när man startar upp datorn.
Mvh mange

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

För att kunna se allt på båda skärmarna måste du ställa in ditt grafikkort till att klona bilden på två skärmar. Om detta är möjligt hänger ihop med vilket grafikkort du har och vilket program som hanterar grafikkortet.
Det hänger också ihop med vilka skärmar du har anslutit till grafikkortet. Det är inte alla grafikkort som kan klona en bild med olika upplösningar på skärmarna.

Har du en TV kopplat med HDMI och denna tillåts köra i full-HD och en standardskärm som inte stöder full-HD kan du får problem. Mest sannolikt måste du ställa ned upplösningen på bilden så den stämmer med den skärm som har lägst upplösning.

Som sagt, mycket hänger ihop med vilket grafikkort du har, hur det hanterar grafik och vilket program du använder för att styra detta.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...