Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Grafikkort som jag tänkte köpa säljs inte längre


henke dator

Recommended Posts

Jag tänkte bygga en dator och jag fick förslag om vilka delar som jag skulle använda här på Pc för alla "smart". MEn det drog ut på tiden för min pappa (det är han som håller i pengarna) kunde inte betämma sig. NU är det så att det grafikkkort som jag tänkte köpa: XFX GeForce GTX 260 680M 896MB PhysX http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=484616 säljs inte längre på Komplett och det var där jag tänkte köpa delarna för det är lättast att bara köpa från ett ställe. KAn någon tipsa om ett bra grafikkort i samma nivå som det som passar med moderkortet: Gigabyte GA-P55-UD3, P55, Socket-1156 http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=486110?

Link to comment
Share on other sites

Det är i princip samma kort med samma anslutning mot moderkortet. Det förra var Black Edition vilket innebär någon sorts specialvariant, kanske det att det följde med Assassin's Creed.

Link to comment
Share on other sites

Det finns en verklig skillnad mellan de två korten. Black Editionutgåvan är överklockad redan från fabrik. GPU-klockan på Black Edition går på 680MHz medan klockan på det andra kortet går med standardhastigheten 640MHz.

Om du vill ha Black Editionvarianten tar Komplett in en ny version av XFX-s GTX260-kort i Black Editionutförande. Du hittar det här:

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=517859

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...