Just nu i M3-nätverket
Jump to content

AMDs problem med SP3


Nisse_Nisse

Recommended Posts

Hej!

Jag har installerat en version av Win XP Pro med SP3 integrerat på min laptop med AMD Sempron processor. Som de flesta här kanske vet är det ju lite problem med hp-datorer + AMD+SP3. Jag laddade ner uppdateringen från hp hemsida, se länk här, kör installationen i laptopen och en bit in får jag upp et felmeddelande som säger:
Ditt system uppfyller inte minimikraven för den här uppdateringen. Uppdateringen har avbrutits. (9998). Frågan är om jag vågar köra sp3 eller ska jag installera om systemet med sp2 istället? Hur tycker ni jag ska göra? Vill helst ha svar snarast.


Link to comment
Share on other sites

Jag behövde inte titta så mycket på länken. Jag kontaktade Microsoft via en online-chat (liten trevlig funktion) och pratade med en liten nisse där.
Detta säger jag framför allt till Alexa och till alla andra som sitter i samma situation!Dans

Jag fick reda på att det är endast om man har Win XP med sp2 och uppgraderar till sp3 som problemen uppstår med HP+AMD. Installerar man däremot Windows med sp3 integrerat (vilket jag gjorde) kommer det tydligen inte att komma några problem i framtiden. Vi får lita på vad nissen på Microsoft berättade. Nu kan man börja använda datorn igen och vara lugn, tack till Cecilia och Joar som ändå tog sig tid och försökte.Stort flin

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...