Just nu i M3-nätverket
Jump to content

CDBurner


Attas

Recommended Posts

Har utgått från den länken

6186284153d568de

samt andra länkar jag hittat via Googles. Hamnar åndå hela tiden på samma sida. Var går man vidare därifrån? Hjälp!

Link to comment
Share on other sites

Gör som Cecilia säger, gå in på CDBurnerXPBurnerXp. Där finner Du allt om CDBurner på svenska oxå.unsure.gifLätt som en plätt!!
Link to comment
Share on other sites

Essin

Jag gör precis som Cecilia skriver. Klickar på "Ladda ner nu" och så kommer det först en > Kör > och sedan en till. Då hamnar jag på denna sidan

http://msdn.microsoft.com/en-us/netframework/aa569263.aspx

och där hittar jag ingenting som har med CDBurner att göra vad jag kan se. Nu är förståss min engelska = 0 men jag kan se att det inte står CDBurner någonstans. Kan du lotsa mig vidare?

Link to comment
Share on other sites

Begriper det inte. När jag klickar på ladda ner så kommer denna ordningsföljd;

e7f93f5e9dd58575

cc69ca4aed48cc51

8bfacee2c5a3a8b1

Textförtydligande:

CDBurnerXP version 4.0 (or above) requires the .NET Framework. Please download and install the .NET Framework v2.0 or v3.0 and run this setup again. Do you want to download the framework now?

Trots texten på engelska så står det på svenska Ja eller Nej. Kan bara välja Ja annars händer ingenting och när jag valt Ja så kommer jag bara tillbaks till denna sida; http://msdn.microsoft.com/en-us/netframework/aa569263.aspx

Hopplöst eller?

Link to comment
Share on other sites

Det står att CDBurnerXP kräver .NET Framework för att fungera. .NET Framework är ett "program" från Microsoft. Du måste alltså installera .NET Framework först för att kunna installera och köra CDBurnerXP. Du kan hämta .NET Framework version 3 på Windows Update, anpassad installation.

Link to comment
Share on other sites

Attas:

Ladda hem .NET Framework 2.0 på nedanstående länk. .NET Framework används av lite alla möjliga program så det skadar inte att ha installerat. ATI-grafikkortens kontrolpanel är skrivet i .NET t.ex. och kräver därför .NET Framework som ett exempel. När du installerat .NET så kan du prova att installera brännarprogrammet igen så ska du se att det fungerar bättre.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=sv&FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...