Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Compaq och GeForce Go 6100


Datordanne

Rekommendera Poster

Hej. Jag tröttnade på Vista och installerade XP på min laptop. Jag har en Compaq Presario F550EO. Det strular lite med drivrutinerna men jag har lyckats att jaga rätt på nästan alla. Det som fattas är grafiken. Compaq/HP supporten är inte till någon hjälp då dom vägrar att supporta XP på min Vista burk. Någon som har fått tag på rätt drivrutiner till sin ? Det sitter ett GeForce Go 6100kort i datorn men dom drivrutinerna jag testat kan ej hitta hårdvaran. MVH danne.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Prova den här: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_94.24.html

Den stödjer GeForce 6100 och XP. Ibland funkar det bättre med lite äldre drivare när nya kärvar. Funkar inte den så kan du läsa lite i nedanstående länk om folk som liksom dig försöker installera grafikdrivrutiner. Exakt din modell fanns inte med men en med samma siffror men andra bokstäver på slutet fanns.

http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/517753

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Tack för tipset. Har läst en massa forum och tankat en massa drivrutiner. Hittade en tillslut som funkar. Har fått allt att funka. Massa grejer fanns på HP´s egna sidor till andra datamodeller. Datorn går mycket snabbare med XP än Vista. Jag är nöjd.
Tack.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...