Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Partitionsprogram


Scouten89

Recommended Posts

Jag letar efter ett program som på ett smidigt sätt kan andra i datorns partitioner. Till exempel ska programmet kunna lägga till och ta bort partitioner samt öka och minska storleken på partitionerna. Finns det något lämpligt program för detta? Jag har funderat på Norton PartitionMagic 8.0 men vill gärna ha lite fler tips innan jag bestämmer mig. Programmet ska helst kunna köras i Windows Vista Ultimate 64-bitars version.

Link to comment
Share on other sites

Ladda ner Hiren's BootCD 9.4

Där finns programen du söker och du kan använda dom utan att installera något på din dator. Du bootar alltså bara på skivan och så hittar du massor av användbara prgram lucka till

Link to comment
Share on other sites

Det var ju nästan roligt.. du ställde den frågan idag när jag, idag, installerat PM8, som jag alltid gillat, på jobbardatorn.
Jag fick dock felmeddelande varför jag avinstallerade det och tänker nu testa http://www.partition-manager.com/
(fast version 8)


Vad lämpligt! :-)
Berätta gärna mer om Partition Manager när du testat det. Jag lyssnar ivrigt.
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Jag skulle rekomendera Gparted som har en s.k Live-CD. Man startar datorn med skivan och kan via den vägen partitionera via en grafisk miljö. på detta viset behöver man inte installera något på datorn i fråga och det behöver för den delen inte ens finnas ett OS på datorn.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...