Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Datorn vill inte starta som det ska


watte

Recommended Posts

Hej jag har problem med min dator och vet inte vad det är för fel.

Datorn vill inte starta som det ska, när jag ska starta om datorn, så fungerar inte monitorn, mus och tangentbord, men resten värkarfungera. jag kan inte komma in i bios, fel säkert läge eller reparera med XPpro-cd.

Jag får vänta i 6 timmar eller en natt då fungera den.

Problemet upprepar sig när jag ska starta om datorn.

Tack för hjälp om ni kan eller inte

Med vänlig hälsning : Watte

Link to comment
Share on other sites

Guest ollemunter

Har du kollat alla kablar och att allt sitter som det ska och att datorn får den ström den skall ha och efter 6 timmar funkar allt som det ska. Verkligen mystiskt må jag säga.

Link to comment
Share on other sites

Till Olle Munter

 

Jo jag har noggrann kollat alla kablar så att dom inte är lösa, har också byt nätaggregaten. Det jag vet är att jag Drfragmentering ofta varige dag. Kan det vara det?

watte

Link to comment
Share on other sites

Guest ollemunter

Defragmenteringen kan inte påverka så att inte hårdvaror funkar. Däremot verkar det lite överdrivet förstås, att defragmentera varje dag. Jag använder Diskeeper Home som defrgamenterare och den sköter sig helt själv, defragmenterar automatisk när det behövs. Beroende på vad du använder för program till defrag, så har jag hört att en del sådana har ställt till det, mjukvarumässigt för användaren, så jag tar tillbaka det jag sade i första stycket, men i normalfallet och med dom defragprogram som är rekommenderade av många användare, så är nog chansen ändå liten.

Link to comment
Share on other sites

Hej Olle Munter

 

Det var sant att jag överdriver lite om Defragmenteringen.

Jag har lös problemet. Jag hade olika hastighet på ramminnen. Jag tror att dom krokade med varandra så nu har jag samma och det verkar fungeras som det ska.

 

Tack för kunskapen och hjälp

 

Med vänliga hälsningar : Watte

Link to comment
Share on other sites

Det låter som Drivers till moderkortet har krashat, testa att ladda ner dom senaste på tillverkarens hemsida. ;) Lycka till

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...