Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Datorn tror jag har SLI


Skiren

Recommended Posts

Jag installerade nya drivrutiner till grafikkortet (ASUS 7800GTX) Men varje gång jag startar datorn får jag nu upp ett litet meddelande som säger:

 

Rendering med flera GPU-Enheter med hjälp av SLI har ändrats till oberoende rendering med GPU eftersom ett av SLI korten har tagits bort. Rendering med flera GPU -enheter med hjälp av SLI käver två eller fler grafikkort.

 

För att förtydliga lite...

Jag har INTE två grafikkort i datorn

Innan jag installerade drivrutinerna så tog jag bort de gamla.

 

Vad är det som bråkar???

 

/Skiren

 

Link to comment
Share on other sites

En inställning sedan du bockat av den så slipper du detta...Nvidia inställningar ska du in i..

 

Uppdatera Mera :)

 

Link to comment
Share on other sites

Det lät ju simpelt... men vart/hur?

 

Har sutte ett antal timmar som ett frågetecken nu. kanske har stirrat på rutan man ska bocka av utan att hitta den?

 

 

/Skiren

 

Link to comment
Share on other sites

Fanns det inga nyare drivrutiner..hämtar du från Nvidia..?

 

Har fått fram att det tydligen är en liten bugg i drivrutinerna..version 91.31..rutan ska vara borta i 91.47 som är de senaste just nu från Nvidia

 

Annars då gå på Start - Kör, skriv: regedit

 

Leta upp nyckeln: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIACorporation\Global\NVTweak

 

skapa nytt (Redigera - Nytt) Dword-värde som du namnger: NvCplEnableMultiGPUConfigurationPage

 

..och sätter värde på 0

 

* The Future Is Here! *

[inlägget ändrat 2006-10-08 23:57:35 av Humanoid]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...