Just nu i M3-nätverket
Jump to content

kan jag återställa filer från en formatterad hårdd


leffe58

Recommended Posts

Jag har bytt moderkort och processor i en dator och la i en ny hårddisk som c och skulle spara D-hårddisken från den befintliga datorn. När jag skulle installera windows blev båda hårddiskarna formaterade. Märkte ej detta förrän allt var klart och jag skulle öppna den gamla D-hårddisken som syns i "den här datorn" men får då meddelande att hårddisken ej är formaterad. Finns någon programvara eller liknande för att finna vissa worddokument i hårddisken, vågar en formatera disken i diskhantering.

 

Link to comment
Share on other sites

Låter lite konstigt att du formaterade båda diskarna och får medelande om att den ena ej er formaterad. Vad för os kör du och formaterade du i fat eller ntfs? Annars finns det en massa progg som kan köra en recover på disken.

MVH datordanne

 

Link to comment
Share on other sites

 

Formateringen skedde i dos jag kanske inte markerade enheten utan båda diskarna formaterades? Minns att jag fick meddelandet "formaterar diskar" men meddelandet kommer i "den här datorn" när jag sen går in i diskhantering finns båda där men endast en är c är ok. Jag kör win xp och gjorde en snabbformatering ntfs. Jag vet inte om vad konvertera till dynamisk disk är i diskhantering och vet inte om detta hjälper.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...