Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Kvaddad CD-RW


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

Jag har, med hjälp av ett program, Drive Easy, extraherat innehållet på en kvaddad Cd skiva till en ISO fil på hårddisken. Sedan brände jag filen till en ny CD-RW enligt anvisningar av programmet. Men hur får jag ut innehållet i ISO-fiolen? Jag ser ISO-filen på den nya CD-RW:n men inte vad den innehåller! Behöver jag ett speciellt program som kan läsa ISO-filer?

Tacksam för tips.

 

Link to comment
Share on other sites

Man skall inte bränna själva ISO-filen direkt till en cd. Istället skall man bränna den som en så kallad Image-file. Det borde finnas ett val i ditt brännprogram där man kan göra detta.

Men eftersom du redan har bränt filen så kan du göra på ett annat sätt. Det finns flera program som kan öppna ISO-filer. T.ex. WinRAR (http://www.rarlabs.com), Daemon-Tools (http://www.daemon-tools.cc) och det absolut bästa IsoBuster (http://www.isobuster.com). Jag rekommenderar IsoBuster som är gratis. Det kan öppna flera olika image-format och även rädda skadade skivor.

 

---------------------------------------

"Cheating is like masturbation. Feels good while you're doing it but once you're finished it only emphasizes how empty and shallow your life really is."

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...