Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Sp 2


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

 

Det är svårt att svara när du inte säger vad som händer!

Har du modem?

ringer det upp?

Har du bredband?

Får du inte upp någon inloggningsruta isf?

Är det det som är felet är det pop-up blockeraren i Explorern som hindrar inloggningsrutan att komma fram.

Det fixar du i verktygsmenyn i Explorern.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

 

jag har ett kabel modem. "kabelnätet"

anslutningen är på 8 mbit

 

Det går att annsluta till internet. (svar jag, inloggningenrutan kommer upp.)

Problemet är att internet stängs ner efter sisådär 5-10 minuter.

jag vet inte varför, det är det som är problemet

 

inlogningsrutan är inte av popup slag.

 

Link to comment
Share on other sites

Amos Bronson Alcott

Hej rally_chrille

 

Jag installerade sp2 och fick samma problem som du.

Har du hittat någon lösning på det???

 

Jag har avaktiverat Windowsbrandväggen (har en annan).

Internet fungerar helt normalt i 5-10 minuter, sedan liksom *dör* det. Inga länkar fungerar, allt är stendött.

Men Internetuppkopplingen har INTE stängts av utan är på.

Har inga virus eller spioner eller något sådant heller.

Kan inte ha med popups att göra, eftersom ALLT slutar fungera.

 

Enda sättet att få igång det är att starta om datorn och ansluta igen, då fungerar det 5-10 minuter igen.

Har Glocalnet ADSL 0.5 Mbit och kör via USB-modem.

 

Detta började med sp2. Tar jag bort sp2, så fungerar allt felfritt. Men installerar jag det igen, så samma elände igen.

Mitt Windows XP pro är helt nyinstallerat, så det finns minimalt med program installerade som kan krångla eller ställa till det.

 

ha de

Amos

 

 

[CITAT]När pengar talar är sanningen stum

Ryskt ordspråk[/CITAT]

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...