Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Tips på bra brandvägg


Vandraren

Recommended Posts

Hej.

 

Sitte med gratisversionen av Zone Alarm som strular i största allmänhet, True Vector stänger ner och när jag startar upp den så är alla inställningar borta så att jag får börja om igen. Likadant så har jag haft trubbel med att datorn bara slocknar och startar om och i loggen så är den förbaskade True Vector inblandad. Har alltså tröttnat och skaffa en annan brandvägg, har funderingar på Outpost men kom gärna med tips. Den ska funka ihop med antivirusprogrammet NOD 32.

 

Tack på förhand och ha en trevlig fortsättning på sommaren.

 

Link to comment
Share on other sites

Hel Och Ren

 

Hej

 

Jag tycker Zone Alarm är J-Vligt bra!

 

http://www.zonealarm.com/store/content/catalog/products/sku_list_za.jsp;jsessionid=AUTh1itNIx1RLFh5rO07WcUG3CkSTmzW6y0VmrbmQ2UyG42jZKVf!1318407573!-1062696903!7551!7552!-368541145!-1062696904!7551!7552

 

Ha det!

Helren

 

Om dumhet gjorde ont, skulle många skrika dagarna i ända

AMD Athlon Barton 2,17Ghz,1024Mb Ram, 120+80Gb,Radeon 9600 256Mb

 

 

Link to comment
Share on other sites

Här finns det lite tester på ett par brandväggar http://www.pcflank.com/reviews.htm

Sedan stavas download inte down load, alltså blir adressen till Google http://www.google.com/search?q=firewall+download&hl=sv&ie=UTF-8

 

=----------------------------------------=

"Cheating is like masturbation. Feels good while you're doing it but once you're finished it only emphasizes how empty and shallow your life really is."

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

 

Måste tipsa om F-Secure Internet Security 2004. Installerade det tidigare idag och är ruskigt nöjd. Programmet hittade 2 virus som Norton inte gjorde och brandväggen är sagolik. Inget trubbel, lätt att ställa in. Skyddar mot allt! Har testat hur bra brandväggen & antivirusprogrammet fungerar på bl.a. Symantecs hemsida och på: http://grc.com/x/ne.dll?rh1dkyd2 (den blockade allt och fick 'MVG' i alla tester).. Ska aldrig byta internetsäkerhetspaket mer =D Ha're!

 

Link to comment
Share on other sites

 

Tack för alla svar.

 

Jag fick lite att fundera på när jag kollade in din länk Warwolf. Det lutar åt Outpost faktiskt, Kerio har jag aldrig hört talas om innan. Zone Alarm har jag som sagt var fått nog av, därmed inte sagt att inte andra är helnöjda med den.

 

Trevlig fortsättning på den (i Göteborg) regniga lördagskvällen.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...