Just nu i M3-nätverket
Jump to content

utloggning


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

Hej igen.

 

Har fått ett ytterligare problem på nacken, det är så att jag har märkt att jag ofta är automatiskt utloggad från internet (telia adsl) då jag kommer hem från jobbet eller dylikt, datorn står på dygnet runt och jag är uppkopplad i stort sett konstant.

 

Jag och 2 andra datorer är kopplade till en trådlös router från 3com, jag är uppkopplad genom en vanlig nätverkskabel medan de andra 2 datorerna använder trådlös ansluntning.

 

Någon som vet om detta kan vara ett problem med routern eller har något annat tips angående vad felet kan vara?

 

Tack på förhand.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

Har nu kommit fram till att utloggningen kommer utifall någon annan som surfar bland de 3 datorer kopplade till samma router här hemma loggar ut från internet, detta gäller då alla datorer.

 

Någon som vet hur detta kan lösas ?

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

 

Telia har det i sitt system och det fungera som så att efter ett tids "vet ej hur länge" så loggar dom ut dig.. det finns ett program som skickar något skit paket i timmen eller något som gjör att linan blir markerad som aktiv. Om du inte hittar programmet så kan du ju alltid ta o sätta igång en ping på www.altavista.com eller något typ ping www.altavista.com -t.... hoppas att det är svar nog på din fråga och att problemet blir löst

MVH

David Robertsson

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...